Zonguldak'ta koronavirüsle mücadele devam ediyor.Tedbirler alınırken normalleşme sürecide yavaş yavaş başladı.Virüsle mücadelede evde kalmanın önemine vurgu yapılıyor.Ancak Zonguldaklıların havanın soğuk ve yağmurlu olmasını aldırış etmeden cadde ve sokakları doldurduğu,özellikle banka önlerinde sosyal mesafeyi hiçe saydıkları gözlendi.
Kanal Z Genel Yayın Yönetmeni Simge Kırlı halkın arasındaydı.Vatandaşların koronavirüsle nasıl mücadele ettiğini ve alınan kararları sordu. Koronavirüsten korkmadıklarını,günlerdir evde kaldıklarını mağdur olduklarını belirten vatandaşlar kimsenin kendilerine kumanya desteği yapmadığını belirterek aç kaldıklarını söylediler.
Diğer yandan vatandaşlar arasında gerginliklerde yaşandı.Bir banka önünde bekleyen vatandaşlar ile bir kadın arasında tansiyon yükseldi.Yaşlı kadın kimse evinde aç değil işimiz olmadığı sürece evde kalalım.Maskelerinizi niye takmıyorsunuz demesi üzerine diğer vatandaşlar açız aç diyerek isyan etti,maskeyi telefonla konuşurken çenesine indirdiğini söyledi.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi