Zonguldaklı Sanayci ve İş İnsanları Derneği  Başkanı Nejdet Tıskaoğlu , Corona virüs nedeni ile Zonguldak ve ilçelerinde sahada çalışan gazetecilere ve Zonguldak ve İlçelerinde bulunan Hastanelere maske dağıttı.
Dünyayı etkisi altına alan Corona virüs nedeni ile Zonguldak’da sahada haber çalışması yapan ve gazetecilerin virüse yakalanmaması için sosyal mesafe kapsamında ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, sahada çalışan gazetecilere maske dağıttı.
Tıskaoğlu, yaptığı açıklamada, "Gazeteci arkadaşlarımız olaya gidiyorlar veya habere gidiyorlar, sağlık görevlileri gibi gazeteci arkadaşlarımızda insanlar ile temas halinde  gezdiklerinde, ofislerinde, zorunlu olarak dışarı gittiklerinde bu maskelerini takmaları için arkadaşlarımıza maske taktim ettik. ZONSİAD olarak gazeteci arkadaşlarımızın korunması açısından bir adım atmış olduk. Buradan da tavsiyemiz mümkün oldukça öncelikle kendi sağlıkları ve aileleri için olay ve kalabalıkların biraz dışında kalarak çalışmalarını istiyoruz. Zorunlu olmadıkça çıkmamalarını ve evlerinde kalmalarını tavsiye ediyoruz. Sağlıklı bir Türkiye’ye ulaşacağız inşallah.
Bölgemizin haberlerini gurbetteki Zonguldaklılara ulaştıran tüm gazeteci arkadaşlara sağlıklı yaşam diliyorum"diye ifade etti.
Tıskaoğlu ayrıca;“Bu kampanyamıza maddi manevi destek veren ZONSİAD yönetim kurulu arkadaşlarıma,yönetim dışında maddi destek veren Herkese, maske dağıtımında öncülük eden ZONSİAD yönetim kurulu üyesi Ergün Ece’ye,ve Ankara temsilcimiz Ercan Karakuş’a teşekkür ediyorum”dedi.
(HABER- ERCAN DEMİR )


Editör: Haber Merkezi