65 yaş üstü, kronik rahatsızlığı olan ve engelli vatandaşların sokağa çıkma yasağına  kendiside uyan Şirin, kendi evinden seslenerek, engellilere sokağa çıkmayı uyarısında ve çağrısında bulundu.

"Engellilere evden çıkmayın" çağrısında bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, çağrısını evden yaparak örnek bir davranış sergiledi.Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, engelli vatandaşlara evden çıkmamaları konusunda uyarıda bulundu.

Şirin, "Bu işin şakası yok, uyarıları dikkate alın''

Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, vatandaşlara ve engellilere seslendi. Evden çıkmama uyarılarının dikkate alınması gerektiğini belirten Şirin, durumun ciddiyetine dikkat çekti. Şube Başkanı Hüseyin Şirin'in konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle; 
"Bilindiği gibi ülkemizde koronavirüs nedeniyle büyük bir salgın var. Devletimizin uyguladığı kanunlar ve yasalar gereği evimizde kalmak mecburiyetinde kaldık. Ben tüm engelli arkadaşlarımıza buradan şunu belirtmek istiyorum. Kesinlikle evden dışarı çıkmayın. İhtiyaçlarınızda zorluk yaşadığınız takdirde belirtilen numaraları arayarak yardım isteyebilirsiniz. Bu işin geri dönüşü yok. Tekrardan halkımıza ve engellilerimize ricada bulunuyorum. Herkes bizim için değerli ve kıymetlidir."

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi