Zonguldak'ta güzel gelişmeler oluyor
Zonguldak'ın en büyük sorunu neydi şimdiye kadar
yada şöyle devam edeyim
Zonguldak için en çok hangi cümle kullanılırdı
"Hiç değişmemiş"
"..yıl önce gurbete gitmiştim ama yılar sonra geldiğimde hiç ilerlememiş, hiç değişmemiş, hatta gerilemiş daha da yaşanmaz olmuş. Ya bu Zonguldak hiç değişmez mi Allah aşkına" şeklinde ifadeleri sık sık kullanılıyor,.
Zonguldak'ın adeta kronikleşmiş olan adeta Zonguldak'ın kaderi haline gelen "Değişmezlik" sorunu nihayet çözülüyor.
Zonguldak'a hizmet akmaya başladı.
Bir hafta içerisinde yeni ikmal ihalesi (projenin ivedilikle tamamlanması için ek ödenek tahsisi) gerçekleştirilecek. İkinci makas ve Uzunkum mevkisinde oluşturulacak kavşak projelerinin ivedilikle tamamlanıp imalatına başlanılıyor,Uzunkum tren yolunun altından geçecek olan 300 metrelik T0 tünelinin imalatına başlanılıyor, Kilimli sahil yolunun kavşak ve duble yol rehabilite çalışmalarına başlanılıyor ve tüm bu çalışmalar 31.12.2021 tarihinde bitirilerek, Ayrıca Zonguldak'ta sahil kıyı projesi stard aldı. şu anda işyerleri boşaltılıyor ve önümüzdeki bir küç gün içinde firma kazmayşı vurarak çalışmalarına stard verecek. Zonguldak'ta lavvuar alanı (Kararelmas kent park) projesi de önümüzdeki bir iki ay içinde ihalesi yapılarak çalışmalarına başlanacak. Zonguldak'ta kızlar planına engelsiz yaşam park yapılacak. millet parkı yapılacak. Fevkani köprüsünün yıkılması planıda devrede bildiğim kadarıyla. ve Zonguldak'ta ki kronikleşmiş olan yol smor8unun da sona ermesi, ve aklımıza gelmeyen bir sürü işler. 
Covid 19 ile mücadele sürecinde biraz sanki işler yavaşlamış olabilir ama planlar , hedefler değ
işledi.
Zonguldak için Ömer Selim Alan söz verdi ve sözlerini yerine getiriyor.
Zonguldak'ta Ömer Selim Alan'ın 1 yılık görev süresi tamamlandı ve kalan 4 yılda yapılması gereken bir projeler Selim Alan'ı bekliyor. ve size şunu söyleyeyim ki bir sonraki bu 4 yıl zarfında Zonguldak'ın  çehresi değişmiş olacak. sahil kıyı projesiyle, karaelmas kent parkıyla, kızlar plajı engelsiz yaşam merkeziyle, kapuz tersane projesiyle millet parkıyla Zonguldak bambaşka bir şehir olacak, yaşanılabilir bir şehir olacak.

**

VE MUHAREM AKDEMİR..
Hiç kimse kusura bakmasın ama Zonguldak'ın bir önce Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'in yaptığı hizmetleri de boş geçemem.
Zonguldak'ın alt yapı sorununu, doğalgaz sorunun çözdü.
Zonguldak bugün havası temiz ise bunun sebebi Muharrem Akdemir'i8n Zonguldak'ın doğalgaz bağlantısını tamamlamasıydı. 
Eskiden çok değil 5-6 yıl öncesini hatırlarsanız her kış döneminde Zonguldak'ta ki bacı gazı salınımları ve yaşana hav a kirliliği haberlerini henüz unutmadık. Bugün o kirlilik manzarası yaşanmıyorsa bunu mimarı Muharrem Akdemir'dir. Muharrem Akdemir CHP'li bir belediye başkanı olmasına rağmen kendi partisi bile sahip çıkmadı. CHP Muharrem Akdemir'i sahipsiz bıraktı, destek vermedi, onu dışladı.  Ama Akdemir yılmadan çalıştı ve Zonguldak'a önemli yatırımlar yaptı. Evet belki yol sorununu çözemedi ama alt yapı , doğalgaz, elektrik, telekom vs gibi işler Zonguldak'a yerin altına alındı. Çöp arıtma tesisi Akdemir&'in zamanında devreye girdi. Bugün denizlere kanalizasyon akmıyorsa bu Akdemir'in çalışmasıyla mümkün oldu. Zonguldak'ı yatırım yapılmasına müsait hale getirdi. Kısacası Akdemir CHP'nin değil hep Zonguldak'ın, halkın belediye başkanı oldu. Akdemir'ın yapmadığı hizmetleri zaman zaman eleştirsek te yaptığı hizmetleri hatırlatmak ta tabi ki doğaldır.

**
CHP MECLİS GRUBU ile CHP İL BAŞKANI
Zonguldak Belediyesi'nin olağan üstü meclis toplantısında şunu artık iyice gördük
CHP Zonguldak İl Başkanlığı ile CHP Zonguldak belediye Meclis grubu birbirinden bağımsız
CHP İl başkanı okey vermiş tamam demiş ama CHP Zonguldak belediye Meclis Grubu İl başkanın sözünü dinlemedi
CHP Zonguldak il başkanı tamam demiş desteklenecek sözü verilmiş ama CHP Zonguldak belediye Meclis grubu İl başkanının tam tersine hareket ederek komisyona üye bile vermedi ve yatırım engelledi.
Halbuki bu Zonguldak için o kadar önemli bir yatırım ki
Asma'da Maden makineleri üretim üssü kurulması için imar değişikliği maddesiydi. Bu madde kabul edilseydi Asma'ya maden makinelere üretim üssü için sanayi sitesi kurulacaktı.
ve her biri ihracat yapacak olan firmalar burada kümelenecek ve Türkiye'n8i maden maükineleri üretim üssü olacaktı.
Zonguldak'a Türkiye'nin maden makineleri üretimi konusundaki üssü olacak bir sanayi sitesini yapılması CHP için olağan üssü toplanmak için bir gerekçe olamazmış ve bunu mecliste eleştirdiler.
çok yazık gerçekten
CHP niye bu şekilde hareket etti anlaşılır gibi değil
CHP biz yatırımdan yanayız diyor ama hareketler, davranışlar yatırımların karşısında olduğunu gösteriyor.
CHP'ye bu yakışmadı
CHP meclis grubuna bu yakışmadı
CHP meclis grubunun CHP'ye verdiği zararı şimdi bakalım CHP İl Başkanı Murat Pulat nasıl düzeltecek 
Bende  çok merak ediyorum