CHP Genel Başkan yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, Sayın Özgür Özel, bir gece beni telefonla aradı ve müjdeyi verdi. Fark kapandı, öne geçtik, farkı açıyoruz” dediğini açıkladı. 

Türkiye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası  (TÜRMON) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu’nun Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem‘e verdiği plaket töreninde CHP Genel merkezi tarafından yaptırılan Zonguldak anket sonucunu açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz,
“Ankara'da genel merkezde verilerini bir bir takip ede ede ede geldim. Sağlam bir veriye dayanmayan, kaynağa dayanmayan hiçbir parametre itibar eden biri değilim. Geçtiğimiz günlerde Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, bir gece beni telefonla aradı ve müjdeyi verdi. “Fark kapandı, öne geçtik, farkı açıyoruz” dedi. Belgeleri, anketleri, araştırmaları bana gönderdi. O nedenle ben hep hitap ederken müstakbel Zonguldak Belediye Başkan adayımız diyordum. Şu anda belediye başkanlığı hayırlı olsun diyor. Evet ama tabii aradaki farkı strateji gereği sizlerle paylaşmıyorum. Ama büyük bir rüzgarı arkamıza alarak bu farkı açıyoruz, mücadele ediyoruz. Neden Tahsin Başkan'a bu kadar vatandaşımızın teveccühü var? Onu biraz kısaca anlatmak istiyorum. İş disiplini çok yüksek. Tertemiz birisi. Yani konuştuğu zaman herkesin çok sevdiği birisi. Bazen bakıyorum diyorum ki hiç konuşmasa yine herkesin çok sevdiği birisi. Büyülü bir yanı var. Belki meslek odasından gelen bir disiplinle birlikte rakamlara çok hakim. Hayal dünyasını her zaman genişletmiştir. 
Karadeniz'e bakarken belediye ile ilgili çok büyük hayaller kurduğunu, bir gün belediye başkan adayı olduğunda ve kazandığında belediyede hangi projeleri yapacağını tasarladığını çok iyi biliyoruz. 
Tahsin Erdem'e çıktığı yolda başarılar diliyorum. Her zaman yanındayız. Ona inanıyoruz. Ona güveniyoruz” dedi.

Muhabir: Ercan Demir