Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Kamuran Aşkar, Antalya'da düzenlenecek olan eğitim Bir-Sen Büyük Türkiye  buluşmasına katılacağını söyledi. 

Buluşmada Türkiye'nin bütün eğitim sorunlarını masaya yatıracaklarını ve çözüm önerileri noktasında tekliflerimizi derleyip toparlayıp hükümetimize ve balkanlar sunacaklarını belirten Kamuran Aşkar şunları söyledi;

"Eğitim Bir-Sen olarak her yıl düzenlediğimiz Türkiye buluşmalarını Bu yıl  Antalya'da gerçekleştireceğiz.  Antalya'da Türkiye'nin İllerinin tamamından İlçe Başkanlarımızın tamamının da katılımıyla Eğitim Bir-Sen büyük Türkiye buluşması yapacağız bu iki açıdan çok önemli bir türkü buluşması ile beraber Türkiye'nin bütün eğitim sorunlarını masaya yatıracağız çözüm önerileri noktasında tekliflerimizi derleyip toparlayıp hükümetimize ve Balkanlar sunacağız ikincisi de toplantı tarihimiz içerisinde bulunan 14 Şubat eğitim  senesinde kuruluş tarihidir.  Eğitim Bir-Sen'in kuruluş tarihi bir de bu sendikayı Kur'an şair-yazar rahmetli Akif İnan abi de Eğitim Bir- Sen'in bütün teşkilatları yad ederek  tarihi görevimizi yerine getirmiş olacağız. "

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi