Eğitim Bir-sen Zonguldak Şubesi Başkanı Kamuran Aşkar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yalova'dan Zonguldak'a atanarak görevine başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun'u ziyaret ede k hayırlı olsun dediler.

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Kamuran Aşkar yaptığı açıklamada, Ali Tosun'a görevinde başarılar dilediğini belirterek şunları ifade etti:
"Eğitim'de okumanın önemini yeni keşfeden bir il olduk, yoksa 20-30 yıl öncesine kadar Zonguldak'ta okuma oranı düşüktü. Ama şimdi özellikle TTK'nın işçi sayısının azalması yeni iş yerlerinin açılması ile birlikte Zonguldak okumayı adeta yeniden keşfetti. Yeniden keşfettiğimiz okuma seferberliğinde yeni başlayan müdürümüzün daha önceki yalova'daki  başarılı çalışmalarına, Zonguldak'ta da sürdüreceğine kuşkumuz yok. Zonguldak Milli Eğitimine katkı sağlama noktasında bu kapsamda da biz bundan önce Zonguldak Milli Eğitim ve hizmet eden diğer arkadaşlarımıza da kendisine sağlayacak katkı noktasında teşekkür ediyoruz. Her daim sendika olarak yaptığı her hayırlı hizmetli yanında olacağımızı ama Zonguldak katkısı olmayan her işte de karşısında olacağımızı burada bir kez daha belirterek başlamak istiyorum.  allah mahçup etmesin diyorum" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.
Ali Tosun, "Bizim derdimiz vatanına milletine bayrağına sevdalı üretken nesiller yetiştirme üzerine yapacağımız çalışmalarda herkesten katkı beklediğimizi ifade etmek istiyorum.Hoş bir seda bırakmak bunu yaparken sorumluluğumuzun bilincinde olarak işlerimize dört elle sarılarak aldığımız yerden daha yukarılara çıkartacak çalışmanın içinde olacağımızı belirtmek isterim. Çok güzel çalışmalar yapabileceğimize inanıyoruz.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi