EREN ENERJİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ, ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ'NDE DÜZENLENEN ROBOT YARIŞMASINA KATILDI.

Eren Enerji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde bu sene kurulan Er-En Robot Kulübü, Samsun´da gerçekleştirilen 13. Uluslararası MEB Robot yarışmasından sonra,26-27 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Erzincan Binali YILDIRIM Üniversitesi´nin ev sahipliği yaptığı "Rotek RoboTeam´19" Robot yarışmasına katıldı.Okul Müdürü Kamil Zoroğlu, Müdür Yardımcısı Türker Kazım Aktaş, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alan Şefi Şaban Kaya, Elektrik Elektronik Teknolojisi Atölye Şefi Feyyaz Özdoğan ve öğrenciler yarışmaya katılmak üzere Erzincan´a gittiler.Okul Müdürü Kamil Zoroğlu: " 2014 yılında faaliyete geçen Eren Enerji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 5 yaşında olmasına rağmen büyük gelişme kaydetmiştir. Kültür ve Meslek öğretmenlerimizle tüm alanlarımızda proje, yarışma ve etkinliklere katılarak "Biz de buradayız"  diyoruz. Bu süreçte büyük özveriyle çalışan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. Ayrıca bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Muzaffer Yıldız ve Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş.´ye teşekkür ederim."dedi.
Okul müdürü Kamil Zoroğlu yarışma hakkında şu bilgileri verdi;

"Mini Sumo Çizgi İzleyen Arazi, Serbest Proje, Drone, Tasarla Yap Yarıştır, Labirent Çözen, Çocuklar Kodluyor, Hızlı Çizgi İzleyen olmak üzere 9 kategori olan robot yarışmasında, okulumuz aşağıdaki kategorilerde yarışacaktır.

Mini Sumo Kategorisi:
Danışman Öğretmen: Şaban KAYA / Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alan Şefi

Öğrenciler: Ali KAHVECİ(11 Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri)

Semih BERBER (11 Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri)

Çizgi İzleyen Robot Kategorisi:

Danışman Öğretmen: Feyyaz ÖZDOĞAN / Elektrik Elektronik Teknolojisi Atölye Şefi

Öğrenciler: Ömer Emre EFENDİOĞLU (11 Elektrik Elektronik Teknolojisi)

Kurtuluş HALATCI (11 Elektrik Elektronik Teknolojisi )

Er-En Robot Kulübü Elektrik-Elektronik Teknolojisi ve Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı öğretmen ve öğrencilerinin katıldığı yarışmada, ekiplerimize başarılar diliyoruz."
(Haber-Ercan Demir)


 

Editör: Haber Merkezi