Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Kalite Komisyonu Paydaşlarla Bir Araya Geldi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Kalite Komisyonu’nun 5-7-8 Şubat tarihlerinde, Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı’nın başkanlığında düzenlediği toplantıda, paydaşlarla bir araya gelindi. 
Düzenlenen toplantıda, kalite komisyonu üyeleri ile paydaşlar görüş ve önerilerini dile getirdi. Toplantıya, Zonguldak Valiliği, İl Belediye Başkanlığı, Zonguldak Müftülüğü, Sağlık  İl Müdürlüğü, Milli Eğitim İl Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı( BAKKA), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Kozlu Belediyesi, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Eren Enerji, Yurtbay Seramik A.Ş., Ereğli Demir Çelik Sanayi A.Ş., Çanakçılar Şirketler Grubu, Cilas Kauçuk A.Ş., Tat Metal Çelik Sanayi A.Ş., kamu temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ile özel sektör kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Toplantıda, Üniversite Kalite Komisyonu’nun çalışmaları ve kente katkıları, paydaşlarla üniversitenin etkileşimi konuları görüşülerek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 
Toplantıya katılan başta Valilik temsilcisi olmak üzere kamu ve özel sektör temsilcileri; üniversite ile sanayi, teknoloji, sağlık, turizm, ar-ge projelerinin geliştirilmesi, eğitim desteği, insan kaynağı temini, işçi sağlığı ve güvenliği konularında Üniversitemizden beklentilerini belirterek işbirliği yapılması gerektiği hususunda görüşlerini ifade ettiler.
Rektör Çufalı, toplantıda yaptığı konuşmada tüm iç ve dış paydaşları yol arkadaşları olarak gördüğünün altını çizerek, paydaşların yaptıkları değerlendirmelerin üniversitenin kalite kültürüne büyük katkısı olacağını ifade etti. Çufalı: “Biz, katılımcılarımızı paydaş olarak değil birer yol arkadaşı olarak görüyoruz. İç ve dış paydaşlarımızın yaptıkları değerlendirmelerin üniversitemizin kalite kültürüne büyük katkıları olduğu bir gerçektir. Kalite Komisyonu toplantısına katılan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yaptığımız ve birlikte yapacağımız çalışmalarla değerlendirmeler noktasında, yol arkadaşlarımızın getirmiş olduğu teklif ve talepler, ilgili birimlerimizde istişare edilerek çözüm için gerekli çalışmalar yapılacaktır. Devam eden süreçte, tüm paydaşlarımızla birebir toplantı ve değerlendirme çalışmalarının yapılmasının da üniversitemize ve kentimize değer katacağına inanıyorum” dedi. 

Editör: Haber Merkezi