Ereğli ilçesi Umum Servis Araçları Derneği yönetimi kar yağışı sonrasında herhangi bir kaza ve üzücü olaya sebebiyet vermemek adına 22 Aralık Çarşamba günü okul servislerinin çalışmayacağını duyurdu.

Ereğli’ de dün sabah saatlerinde başlayan ve hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı sonrasında Vali Mustafa Tutulmaz ve İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan durumu değerlendirmiş ve yapılan görüşmelerden sonra 'Kar yağışının ulaşımı etkileyebileceği için sadece taşımalı eğitim-öğretim kapsamındaki öğrenciler için eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir" kararı açıklanmıştı.
Ereğli Umum Servis Araçları Derneği yönetimi alınan kararın ardından toplanarak öğrenci servislerinin 22 Aralık Çarşamba  günü okul servislerinin çalışmaması konusunda karar aldı. Üyelerine sosyal medya ve gruplardan atılan mesajla alınan kararı duyuran Dernek yönetimi mesajda şunlara yer verdi; 

“Değerli velilerimiz. Üzücü bir olaya sebebiyet vermemek için servis yapmama kararı aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Her aldığımız önlem ve karar yavrularımızın iyiliği ve menfaati doğrultusundadır"
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi