Tüm okullarda İstiklal Marşı'mız okunarak haftaya başlanıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun ve İl Milli Eğitim yöneticileri katılımı ile Merkez Toki Yenimahalle İlkokulu-Ortaokulu'nda  saat 10:00 da Bayrak Töreni yapıldı.İstiklal Marşı'mız okunduğu esnada göklere Türk bayrağı çekildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun ile İl Milli Eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile okul müdürü İdris Yavuzyılmaz ve okul öğretmenleri katıldı.

Salgın nedeniyle Uzaktan eğitim sebebiyle okullarında olmayan Öğrenciler,  velileriyle birlikte bayrak töreni evlerinden katılarak eşlik ettiler. Balkonlardan Türk bayrağı ile İstiklal Marşı'mızı söylediler.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, törende yaptığı konuşmada, "Yaşamakta olduğumuz  salgın nedeniyle uzunca bir süredir İstiklal Marşı’mızı okul bahçelerimizde, öğrencilerimizle hep bir ağızdan okuyamadığımızdan  11 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 10.00’da, 81 ilimizdeki tüm okullarımızda bayrak töreni eşliğinde İstiklal Marşı’mız okuyarak bu haftaya başlıyoruz.Tüm Türkiye'de 81 ilde bugün saat 10'da okul bahçelerimizde İstiklal Marşı'nı okuyarak haftaya başlıyoruz.Ben katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum"dedi 

(Haber-Ercan Demir)


Editör: Haber Merkezi