Yıldız Yavuz Özel Eğitim Uygulama Okulu Öğrencilerine 20.11.2018 Perşembe Günü Kilimli Emniyet Müdürlüğüne bağlı  Trafik Bölge Müdürlüğü tarafından trafik eğitimi verildi.

Trafik Polisi Ahmet  Kahriman tarafından verilen eğitimde  Trafik ışıkları, karşıdan karşıya geçmek ve servis kuralları ile ilgili öğrencilere bilgi verildi. Öğrenciler eğitim için hazırlanmış sunum ve animasyonlarla ve trafik kurallarını eğlenerek öğrendiler ve trafik polisiyle birebir iletişime geçme fırsatı buldular.

Trafik Polisi Ahmet Kahriman’ın öğrencilerle kurduğu iletişim öğretmenler veliler tarafından beğeni topladı. Okul Müdürü Zeycan Bahadır, yaşayarak öğrenmenin özel eğitim öğrencilerinin eğitiminde kalıcı öğrenmeyi sağladığını, özel eğitimde trafik eğitimine gereken önemin verilmesinin bireyin sosyalleşmesi ve toplumsal hayata uyumunun gerçekleşmesi için önemli olduğunu, farklı meslek grupları ile benzer eğitim faaliyetlerinin sürdürüleceğini ve Trafik Bölge Müdürlüğü ‘ne okulumuz öğrencileri ile bir ziyarette bulunarak trafik ile ilgili öğrenmelerini pekiştirileceğini söyledi.

(HABER-ERCAN DEMİR)


Editör: Haber Merkezi