Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Azar Araştırma ve Uygulama Merkezleri Müdürleri ile bir araya geldi. 
Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Azar, Uygulama ve Araştırma Merkezleri müdürleri ile bir toplantı yaptı. Merkez müdürlerinin faaliyetleri ile ilgili yaptıkları bilgilendirmelerden sonra Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Azar, merkezlerin faaliyetlerinin yürütülmesinde karşılaştıkları problemleri ve merkezlerin faaliyet ve hizmetlerinin iyileştirilmesi ile ilgili görüşlerini dinledi. Ayrıca toplantıda Merkez müdürleri yakın gelecekte planladıkları faaliyetler ile ilgili bilgi paylaşımı yapma fırsatı buldu. Yapılan görüş alışverişinden sonra Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Azar Araştırma ve Uygulama Merkezlerine Rektörlük olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ve hizmet kalitesi ve kapasitesinin artırılması, merkezlerin ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.
Toplantı ile ilgili bir açıklama yapan Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Azar şunları söyledi: “Topluma hizmet vizyonuna sahip bir üniversite olan Bülent Ecevit Üniversitesi bölgemiz ve ülkemizin ihtiyaçları doğrultusunda kurulan 30 Uygulama ve Araştırma Merkezine sahiptir. Bilim, sanat, kültürel değerler, sağlık ve toplum gibi pek çok alanda araştırma faaliyetleri yürüten ve hizmet sunan merkezlerimizin çalışmalarını destekliyor ve gerek hizmet kalitesi gerekse kapasitesinin artırılması için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Bu amaçla Uygulama ve Araştırma Merkezlerimizle düzenli olarak bir araya geliyor ve görüş alış verişi yapıyoruz. Merkezlerimizin Zonguldak ve Bölgemiz açısından oldukça önemli olduğunun bilinciyle tüm merkezlerimizi öncelikli olarak destekliyoruz. Bu toplantı vesilesiyle, Üniversitemize topluma hizmet vizyonu kazandıran ve pek çok Araştırma ve Uygulama Merkezimizin açılmasında büyük emeği geçen önceki Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer’e şükranlarımı arz ederim.”

Editör: Haber Merkezi