"EKPSS'YE 85 BİN ENGELLİ BAŞVURDU VE ÇOK İYİ HAZIRLANMALILAR"
Türkiye sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, EKPSS'ye  85.000 kişinin başvurduğunu belirterek, "Kadrolar sınırlı olduğu için engelli arkadaşlarımız sınavlara daha çok çalışmalılar" uyarısında bulundu.

Şirin yaptığı açıklamada, "Türkiye sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Yönetim kurulu olarak bilindiği gibi her yıl yapılan EKPSS  için engelli arkadaşlarımızın sınavda büyük mücadele vererek iyi derece almaları gerekiyor. Bu konuda her zaman yaptığımız ikazı tekrarlamak da fayda gördüğümüzü belirterek Bu yıl 2020 yılı nisan ayında yapılacak olan EKPSS'ye girecek olan engelli arkadaşlarımızın sayısı ÖSYM tarafından 85 bin olarak açıklandı.Sınava girecek arkadaşlarımız iyi hazırlanarak iyi puan almaları gerekmektedir.Çünkü sayının fazla olması kamuda engelli kontenjanlarının sınırlı olmasından dolayı iyi puan alan arkadaşlarımız atamada büyük bir avantaj elde edeceklerdir." Şeklinde konuştu.

TAYFUN DEMİR'E TEŞEKKÜR  EDİYORUM
Şirin ayrıca, Zonguldak'taki  işsiz engelli arkadaşlarımızı düşünerek Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndaki engelli kontenjanının doldurulması yönünde açıklama yapan GMİS Genel Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Tayfun Demir'e de camia adına  teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi 
(Haber Ercan demir)

Editör: Haber Merkezi