Çaycuma TSO’nun ücretsiz olarak açmış olduğu Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri 2018 yılında da devam ediyor.

Çaycuma TSO 2018 yılı boyunca toplam 7 eğitim gerçekleştirmeyi planladı. Çaycuma TSO Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin ilki 15 Ocak’ta açılacak olup 18 Ocak’ta tamamlanacak. Kursa katılan 30 girişimci adayı alacakları sertifika ile KOSGEB’in Girişimcilik Destek Programı çerçevesinde kurdukları işletmeleri için 50 bin lira hibe, 100 bin lira faizsiz kredi imkânına sahip olacak.

Eğitmen Hülya Gümüşok tarafından verilecek eğitimlerle girişimciliğin desteklenmesi, yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulması amaçlanıyor.

Başvurular için 10 Ocak 2018’e kadar Çaycuma TSO’nun internet sayfasında duyurular haberinin altındaki “http://caycumatso.org.tr/caycuma-ticaret-ve-sanayi-odasindan-ucretsiz-kosgeb-destekli-uygulamali-girisimcilik-egitimi-verilecek/” linkinde yer alan formu doldurmak yeterli olacaktır.

Çaycuma TSO Başkanı Rifat Sarsık: “Odamızın üyelerine verdiği hizmetlerin yanı sıra, geleceğin yatırımcılarına da hizmet ediyor. Onlara yol gösteren bu kurslara olan ilgilin çokluğundan dolayı umutluyuz. İnanıyoruz ki tüm kursiyerlerimizin iş planları hayata geçecek ve Çaycuma’da yeni ve başarılı işletmeler çoğalacaktır. O yüzden bu yıl içinde tekrar açmayı planladığımız uygulamalı girişimcilik eğitiminin katılımcılara ve Çaycuma’mıza hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi