REFİK AKGÜN’DEN MUHAREM COŞKUN’A ZİYARET

Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Refik Akgün, Zonguldak Esnaf Odaları Birliği (ZESOB) Başkanı Muharrem Coşkun'u ziyaret etti.

Ziyarette esnaflara dağıtılmak üzere vergi affı detayların yer aldığı tanıtım broşürleri Muharrem Coşkun’a t eslim edildi.

COŞKUN: VERGİ AFFI YASASI ESNAFIMIZLA İLGİLİ ÇOK BÜYÜK YENİLİKLER GETİRİYOR

Vergi affı yasasını tanıtımı için esnafın temsilcisi olan Muharrem Coşkun’un ziyaret ettiklerini belirten Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Refik Akgün, “Ben öncelikle Diyanetle ilgili olarak bizi kabul ettiği için son başkanına teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz 18 Mayıs’ta 7143 sayılı vergi affı yasamız çıkmıştı. Esnafımızla ilgili çok büyük yenilikler getiren Vergi affından esnaf temsilcilerimiz ile birlikte istişare etme ve Bilgilendirme için bugün burada bulunmaktayız. Tabii ki sadece kesinleşmiş vergi alacakları ile ilgili değil kayıtlarının düzeltilmesi, milli varlıkların yurt dışından getirilmesi, inceleme aşamasında bulunan alacakların matrah artırımında bulunması nedeniyle inceleme ve takdir komisyonu işlemleri gibi önemli avantajları var.” dedi.

COŞKUN: HEM VERGİ BORÇLARINIZI VERECEĞİZ HEM DE ÜLKEMİZİN KALKINMASINA KATKI YAPACAĞIZ

Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun’da vergi affından esnafların yaralanması çağrısında bulunarak şunları söyledi:

“TESK istişare toplantımıza zaman zaman katılan bakanımıza eksiklikler noksanlıklar sıkıntılarımızı dile getiriyorduk. Buradan maliye Bakanımız Sayın Naci Akbaba da buzullarda teşekkür ediyorum. Bunda çok duyarlı davranıyor. Esnaf ve Sanatkarlarımızın sıkıntılarını sorunlarını dile getirdiğiniz de her türlü yardım yapıyorlar. Tabii bu yeni yapılandırmada gerçekten esnaf ve sanatkarların çok büyük avantajları var. Bu affı çıkaranlara teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun diyoruz. Hem vergi borçlarınızı vereceğiz hem de ülkemizin kalkınmasına katkı yapacağız. Biz vergimizi vereceğiz ki Devletimiz yatırımları yapacak. Tabii ki yönetim üzerinde Zonguldak yatırımları isteyeceğiz. Vergi affından esnaflarımızın yararlanması çağrısında bulunuyorum. Ziyaret için tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi