Zonguldak Esnaf Odaları Birliği başkanı Muharrem Coşkun, Zonguldak piyasasını değerlendirerek “Piyasalarda bayram havası yaşanıyor” dedi

ZESOB Başkanı Muharrem Coşkun şunları söyledi: “Özellikle bu emeklilere verilen ikramiye ile beraber piyasalarda gerçekten hareketlilik başladı. Zaten bizim müşteri portföyümüz emekli, dul ve yetimler ile memur kesimidir. Caddeyi dolaştığımda esnaf arkadaşlarımızın yüzü gülüyordu. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Verilen ikramiye ile birlikte piyasalar verilen ikramiye ile bayram havası yaşıyor” dedi.

Xxxx

Zonguldak Esnaf Odaları Birliği başkanı Muharrem Coşkun, Zonguldak piyasasını değerlendirdi.

Coşkun: “Piyasalardaki Bayram havasının ikramiyelerin dağıtılması ile beraber gerçekten bayram erken yaşanmaya başlandı. Mutlaka böyle olduğuna inanıyorum. Zonguldak Emekçi ve emeklinin Başkent olduğu için Zonguldak'ta bu biraz daha fazla fark ediliyor.  Zonguldak halkı ben özellikle bu ikramiyeyi bayram öncesi ikramiye gündeme getiren ve ödenmesine katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.”

Diğer yandan Çıraklar ödenmesi gereken ücretin iki aydır ödenmediğini belirten Zonguldak Esnaf ve sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, “Devletimizin, yanında çırak çalıştırarak istihdam destekli çıraklar için 200 küsur lira para vermesi destekleri var. İki aydan beri bu para ödenmiyor. Önümüzdeki günlerde mutlaka onların da mutlaka ödemesini ve bu konuda mağdur olan arkadaşlarımızın mağduriyetimin giderilmesini istiyoruz” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi