Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi işbirliğiyle 10.05.2018 tarihinde düzenlenen “Kişilerarası İlişkiler ve Etkili İletişim” konulu eğitim ZTSO Eğitim Salonunda  gerçekleşti.

ÇSG Eğitim Uzmanı  Güliz Bozdemir tarafından verilen,  Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası personeli ve üyelerinin katılım sağladığı eğitim programında çeşitli oyunlar eşliğinde İletişim Süreci, Mesaj Alma ve Gönderme ,iletişim Biçimleri ve Biçim Değişiklikleri ,Algılama İletişim engelleri ve Engelleri Giderme Yöntemleri, Beden Dili Jestler ve Mimikler ,Ses Tonu ,Etkin Dinleme ve Anlama, iletişimde Ego ,Uygun Eleştiri Yöntemleri   ve Etkin Tartışma Stratejileri konuları anlatıldı. 

Eğitim programı ilgili bilgi veren Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir" Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu sene planladığımız eğitimlerin ilkini gerçekleştirdik. Oldukça verimli geçen eğitim sonunda hem personelimiz hem de üyelerimiz iletişim konusunda kendilerini geliştirme fırsatı buldular. Planladığımız eğitimler her ay 1 tane olmak üzere Kasım Ayına kadar devam edecek.  Bu eğitimler sırası ile İşyerinde Davranış ve Protokol Kuralları (05 Haziran 2018 Salı), Takım Çalışması(04 Temmuz 2018 Çarşamba), Çalışma Hayatında Müşteri İlişkileri Yönetimi (01 Ağustos 2018 Çarşamba), Yaratıcı Düşünme ve Yeni Fikirler(13 Eylül 2018 Perşembe), Farkındalık Odaklı Stres Yönetimi (15 Kasım 2018) şeklinde gerçekleşecek. Tüm üyelerimizi bundan sonraki eğitimlere de bekliyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi