Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ve Meclis Başkanı Zafer Sağlam beraberindeki meclis heyeti ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

 Ziyaret sonrası açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, seçim dönemini kardeş ortamında tamamladıklarını, yönetim kurulunu seçtiklerini ve Hisarcıklıoğlu’nu ziyarete geldiklerini söyledi.

 TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile sohbet etme imkanı bulduklarını ifade eden Demir: “Biz Zonguldak’ta Sayın Başkanımızın çok ciddi destekleriyle yaklaşık 10-12 tane büyük proje yürütmekteyiz. Orada seracılık, OSB, hayvancılık OSB, mobilya ihtisas sanayi bölgesi gibi bölgeye hem katma değer getirecek hem de istihdam kapıları yaratacak önemli projelerimiz var. Bölgesel ve sektörel ticaret merkezleri gibi şu anda temel atma aşamasına geldiğimiz önemli projelerimiz var” dedi.

Geçen dönem iyi bir çalışma dönemi olduğuna değinen Metin Demir, “İnşallah bu 4 yıllık dönemde de Başkanımızın önderliğinde, nasıl kendisi Türkiye ekonomisine değer katıyorsa özel sektörü temsil ediyor önünü açıyorsa, bizde Zonguldak ekonomisine onun ağabeyliği, onun öncülüğünde devam edeceğiz. Başkanımızla sağolsun her zaman iyi ilişkiler içinde olduk. Onun tavsiyeleri bizim için önemli. Kendisi Türkiye’nin en önemli birikimi. Hem yöneticilik hem tüccarlık vasfıyla bize çok önemli tavsiyeleri oldu. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi