Evet, şimdi takımımızın kadrosunu veriyorum.  

                       Aile 

Sadakat – Güven – Saygı – İstikrar

        Sevgi – İnanç – Umut

     Onur – Mücadele – Gurur

Bugün antrenörümüz Sayın Yıldırım; 4 – 3 – 3 düzeninde sahaya çıkacak görünüyor. Gördüğünüz üzere hücumda etkili silahları var; Onur – Mücadele ve Gurur’la güçlü bir hücum hattı oluşturmuş. Savunma tandemi Güven ve Saygı ile sağlam görünüyor. Kanatlar ilgimizi çekmedi değil. Sol bekte İstikrar ve önünde orta sahada sol içte Umut ve ilerde sola yakın Gurur var. Sağ tarafta ise Sadakat, Sevgi ve Onur’la mücadele edecek gibi görünüyor takımımız. Ve her zaman olduğu gibi kalede Aile var ve kalemiz emin ellerde. Bu arada yedeklerde ise Hayal, Yorgunluk, Pes etme, İmkânsızlık, Umutsuzluk, Öküz Çarpması ve Eş Adayı ( alt yapıdan yetişen) bulunmaktadır. Takımımızın 18 kişilik kadrosunu sizlere açıkladım. Şimdi de rakip takıma bakalım.

          Adaletsizlik

  Güç – Para – Bencillik

Güç – Para – Güç – Para

  Güç – Mevkii – Para

Yedekler: Satılık Yüzler, Kösele Suratlar, Dalkavuklar, Para, Güç ve Çıkarcılar

Evet, rakip takımında 18 kişilik kadrosunu gördük. Çok etkili silahları var; Güç gibi, Mevkii  gibi ve Para gibi. Hücum gücü gayet yüksek görünmektedir. Her an golle burun buruna gelecek gibi görünüyor. Yedeklerde bile Satılık Yüzler, Kösele Suratlar, Dedikodu gibi görev verildiğinde canla başla mücadele edecek oyunculara sahip.

Bu arada müsabaka Sevgisizliğin Dayatıldığı Coğrafyalarda oynanacak ve bizim takımın taraftarı cezası nedeniyle maça alınmayacaktır. Maçın orta hakemi Her Devrin Adamı olup yardımcıları Eşitsizlik ve Menfaat olacaktır. 4. Hakem ise Bukalemun olacak.

Sevgili Futbolseverler iki takım hakkında bilgi verip yazımı tamamlamak istiyorum. Öncelikle bizim takımızın en büyük silahı Güven’dir. Güven savunmada çok başarılı işler yapıyorlar ve ara ara sürpriz çıkışlar yapıp gol de aramaktadır. Ayrıca takımımızın en etkili gücü aklı ve kalemidir. Yazmayı çok sever ve kendilerince iyi de yazdığını düşünürler. Hatta bazı zamanlar satın alınmak istese de bu kalem gücü; Sayın Yıldırım asla Kaleminin ne satılmasına ne de kiralanmasına izin vermiştir. Takımımız her zaman Onur’la Gurur’la Mücadele edip başarıya ulaşmaya çabalamıştır. Alt yapıdan yetişmeye çalışan Eş Adayı ise İmkânsızlık ve Umutsuzluk gibi oyuncular yüzünden pek forma şansı bulamamıştır. Yedeklerden oyuna genelde onlar oyuna dâhil olmuştur. Bu arada takım kaptanı, takımı yönlendiren ve takımın beyni olan Gurur’dur. Bazen ceza alanı dışından güzel vuruşlar yaparak; takımı adına gol arar. Bazı zamanlar Gurur yüzünden maç kaybettiğimiz de olmuştur ama her şeye rağmen Gurur bu takımın vazgeçilmezi olmuştur ve olacaktır da. Şimdi gelelim rakip takıma; Para ve Güç durdurulması çok zor gol ayaklarıdır. Çoğu kişinin hayran olduğu ve hayranlıkla izlediği iki yıldızdır; modern dünyada özellikle. Herkesin takımında görmek istediği etkili iki silahtır. Ayrıca rakip takım Machiavellist futbol anlayışına hâkimdir; zafere giden her yol mubahtır onlar için. Zor bir maç olacak ve inanın iyi oynayanın kazanmak için yeterli olmadığı bir müsabaka bu. Tarafınızı seçin; EL CLASİCO başlıyor. 

Not: Çok sevdiğim eski bir yazımdır; aramıza yeni katılanlar için tekrardan buradan sizlerle paylaşmak istedim.