TFF 2. Lig'de yeni sezon 2023-2024 sezonunun başkasına 26 gün kaldı.Beyaz Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor'da hazırlıklar Teknik Direktör  Mustafa Dalcı nezaretinde devam ediyor. Sezonun başlaması için sürenin azaldığını belirten Mustafa Özer, takviye yapmalarının şart olduğunu belirterek şöyle konuştu;"
Bütçesi çok yüksek olan takımlarla mücadele edeceğiz. Fazla zamanımız kalmadı. 1. Ligde, 2. Ligde de teknik direktörlük yaptım. Bizim bu sezon ki kadar zor bir grup görmedim. İlk haftalar zorlu rakiplerle oynayacağız. Transferlerimizde bittikten sonra işlerin yoluna gireceğini düşünüyorum. Takımın uyumu çok önemli bizim için. Kampta beraber olmaları çok önemli bizim için. Hazırlık maçlarında sergileyecekleri futbol ve performans büyük önem arz ediyor. Her zaman şunu söylüyorum. 2. Lig çok güzel ve zorlu bir lig. Bu nedendir ki kareleri oyunculara ihtiyaç var. Sahada problem çözebilecek, yaratıcı oyuncularınız muhakkak olmalı. Bu tarz oyuncuları kadromuza katarsak her şey daha güzel olacak. Ligi iple çekiyoruz. Ama önce eksikliklerimizi biran evvel gidermeliyiz. Hedefle ilgili şuan için size bir şey söyleyemem. Gelecek oyuncular çok önemli. Hedefin nasıl olacağını söylemek için erken. Ne söylesek yalan olur. Şunu biliyorum Zonguldak güzel bir şehir, mazisi büyük bir camia.
Taraftarlar bize inansın güvensin. Sonuç olarak; hedef için bir şey demek erken. Şu görüntüye baktığınız zaman kümede kalma başarıdır ama yapacağımız ve alacağımız transferler önemli. "

(Haber -Ercan Aygün)