Zonguldak Kömürspor beyaz Grup'ta puan cetvelinin son sırasında yer alırken bu durumdan bir an önce kurtulmak istiyor.
Pazar günü kendi sahasında Serik Belediyespor ile çok önemli bir maç oynayacak olan kırmızı lacivertliler bu müsabakayı kazanarak moral bulmak ve beyaz bir sayfa açmak istiyorum.
İlk yarısının bitimi için 4 maçı kalan Kömürspor'lu futbolcular bu müsabakaları en iyi şekilde tamamlayarak ikinci yarıya umutlu bir şekilde girmek istiyorlar.
Pazar günü kümede kalma mücadelesinde çok önemli bir maç oynayacaklarını belirten Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörü Şenol Demir, tüm taraftarlardan destek bekliyor. Demir şu ifadelere yer verdi' Sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz. Düşme tehlikesinin ne kadar büyük olduğunun farkındayız. Bu zorlu süreçten birlik beraberlik içinde çıkmayı amaçlıyoruz. Taraftarlarımız sıkıntılı günlerde lütfen bizi yalnız bırakmasın. İlk yarının bitimine 4 maç kaldı. Bu maçlardan iyi sonuçlarla ayrılırsak ikinci yarıya daha mutlu gireceğiz. Devre arasında yapacağımız takviyelerle ikinci yarıda her şey farklı olur. Onun için öncelikle bu 4 maçı iyi sonuçlarla kapatmamız şart. Pazar günü taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın.

Kaynak: Ercan Aygün