Yıldızı Zonguldakspor’da parlayan, Keçiörengücü, Sarıyer, Sakaryaspor, Ankara Demirspor, Manisa FK, Kocaelispor, Kastamonuspor  ve geçtiğimiz sezon formasını giydiği Vanspor’da şampiyonluk yaşayan Okan Eken, Vanspor’dan ayrıldı. Vanspor Kulübü 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Okan Eken’in ayıldığı sosyal medyadan duyuruldu.

Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

TEŞEKKÜRLER OKAN EKEN!

“Geçtiğimiz sezonun devre arasında kadromuza katılan ve Vanspor formasıyla gösterdiği üstün azim, yüksek mücadele gücü ve sahadaki istikrarlı performansıyla şampiyonluk yolunda önemli katkılar sunan değerli futbolcumuz Okan Eken ile yollarımız ayrılmıştır.

Vanspor camiası olarak, kulübümüz adına verdiği tüm emeklerden dolayı Okan Eken’e içtenlikle teşekkür ediyor; bugüne dek göstermiş olduğu profesyonellik ve fedakârlık için minnettarlığımızı ifade ediyoruz. Kendisine bundan sonraki futbol kariyerinde sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir yolculuk diliyoruz.
Yolun açık olsun Okan”

ZONGULDAKSPOR’A GELİRMİ?

Zonguldakspor taraftarları Vanspor’dan ayrılan Okan Eken’in tekrar Zonguldakspor’a dönmesini istiyor.
Santrafor arayışlarını sürüden Zonguldakspor yönetiminin  bu konuda bir girişiminin olup almadığı merak ediliyor.

Muhabir: Ercan Aygün