Zonguldak Belediyesi Belediyesi Kültür Merkezi'nin ikinci katında hizmete açılan emekliler Konağı'nın açılış törenine Zonguldak Valisi Osman Hacı Bektaşoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, Tüm Emekliler Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu ile Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Hüseyin Memiş, Polis Emeklileri Derneği Başkanı Hayrettin Gezer, Zonguldak İli Kalkındırma Derneği Başkanı Necati Başar, Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Şirin, muhtarlar ve çok sayıda emekli katıldı.

ALAN: ZONGULDAK'TA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak'ta bir ilki gerçekleştirdiğini belirterek şunları söyledi;

"Bugün cumhuriyetin ilk vilayeti olan Zonguldak'ımızda Zonguldak Belediyesi olarak yine bir ilke imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Emekliler Konağı'mızı ünşallah hep beraber bugün emeklerimize kazandırıyoruz. Zonguldak'ımıza kazandırıyoruz. Bu Emekler Konağı'nın bugüne gelmesinde şu anki haline kavuşmasında emeği geçen bütün mesai arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Emeklerine teşekkür ediyorum. Başta Sayın Valim olmak üzere de Katılan tüm dostlara teşekkür ediyoruz. 

ALAN: LAVUAR ALANI PROJESİNDE İKİNCİ EMEKLİLER KONAĞINI DA HİZMETE AÇACAĞIZ

Biz burayı niye istedik? Burayı bizden emeklerimiz, büyüklerimiz talep etmişti. Lavuar alanındaki projede de inşallah bir emekli konağımız olacak. Bu ilki, inşallah ikincisini de gene sizlerle beraber açarız. Sayın Valim buradaki hedefimiz Desteğimiz, soğuk ve yağışlı Zonguldak günlerinde emeklerimizin, büyüklerimizin hoşça vakit geçirmesi, rahat bir ortamda çaylarını yudumlamalarını, sosyalleşmeleri, sohbet etmeleri sıcak bir ortamda durmalarıdır.

ALAN: ŞEHRİMİZE 3 TANE ÜCRETSİZ TUVALET KAZANDIRDIK

Şöyle bir anekdot paylaşayım. Demin başkanlarımız da ettik. Seçim zamanında bizden böyle bir talep olmuştu. Hatırlarsınız. Büyüklerimiz demişti ki bize yaş itibariyle prostat rahatsızlığı olanlar var. İhtiyacımız oluyor. Şehirde ücretsiz tuvaletler de istiyoruz demişlerdi. Şu an 3  taneyi kazandırdık biliyorsunuz. Burada da vatandaşların daha doğrusu emeklerimizin, büyüklerimizin her türlü imkanını sağlamış bulunuyoruz. Inşallah bugün de hayırlısıyla kesip bismillah diyeceğiz. 

ALAN: PAZAR GÜNLERİ  HAFTANIN 6 GÜNÜ AÇIK KALACAK

Pazar günleri hariç haftanın her günü 08.30 ile 18.30 arası. Burada mesai arkadaşlarımız emeklerimizin, büyük hizmetinde olacaklar. Tekrar katıldığınız için hepinize başta sayın valim olmak üzere hem şahsım hem belediyemiz adına şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun Zonguldak'ımıza inşallah.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU

Açılışta konuşan Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu'da, "Sayın Başkanım Dernek başkanlarımız, çok kıymetli emeklilerimiz, çok kıymetli misafirler,  hayırlı uğurlu olsun.  Şimdi Zonguldak'ın dağında, taşında, Türkiye'nin her yerinde emekli olan  emekleri olan, Zonguldak'ın emeklerine hizmet etmek Herkesin, hepimizin boynunun borcudur.. Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Sağ olun. Tüm emeklilerimize Uzun ömürler diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun"dedi.

SARIOĞLU: BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Tüm Emekliler Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu da yaptığı konuşmada, "Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sayın belediye başkanımızla daha önceden konuşmuştuk. Emeklilere bir konuk evi olsun diye. Özellikle lavuar alanının orada demiştik. Sağ olsun başkanımız bu olanağı bize sağladı. Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Biz inşallah bu başlangıç diyorum. Daha iyisi olacak diyorum. İnşallah. Başta Sayın Valime, Sayın Belediye Başkanıma, tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum." dedi.

EMEKLİLER KONUNUN AÇILMASINDAN DOLAYI MUTLU OLDUKLARINI SÖYLEDİ

Emekliler konağının açılışına katılan emekliler ise Başkan Ömer Selim Alan teşekkür ettiler.

WhatsApp Image 2023-12-22 at 15.14.02 (2)WhatsApp Image 2023-12-22 at 15.14.02WhatsApp Image 2023-12-22 at 15.28.20WhatsApp Image 2023-12-22 at 15.14.01 (2)WhatsApp Image 2023-12-22 at 15.14.01 (1)WhatsApp Image 2023-12-22 at 15.14.01WhatsApp Image 2023-12-22 at 15.14.02 (1)

Kaynak: Ercan Demir