Zonguldak İl ve İlçe emniyet müdürlükleri tarafından yapılan güven, huzur ve asayiş çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar neticesinde toplum huzurunu bozan ve çeşitli suçlardan cezası olan şahıslar yakalanarak haklarında adli işlemler uygulanıyor. 

ÇAYCUMA'DA 2 KİŞİ YAKALANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalama emri ile aranan şahıslara yönelik çalışma gerçekleştirildi. Yapılan çalışmaların neticesinde hakkında Cebir, Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan A.K. isimli şahıs ve hakkında Cinsel Taciz suçundan 6 ay 7 gün hapis cezası bulunan A.İ. isimli şahıslar yakalandı. Yakalanan şahıslar çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuklanarak Beycuma M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi. 

DEVREK'TE DE BİR ŞAHIS CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ
Devrek İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Devrek'te yapılan, yakalama emri bulunan ve aranan şahıslara yönelik çalışmalar kapsamında Tehdit ve Hakaret suçundan 3 Yıl 4 ay hapis cezası bulunan Y.M.M. isimli şahıs da çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak Beycuma M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. 

(Haber Merkezi)

Editör: Oğulcan Öz