10 Mayıs Pazar günü; Anneler Günü. 
Bu Pazar, anneme, annelerimize sarılamayacağız, belki seslerini sadece telefondan duyacağım ve duyacağız ama şu korona virüs belası biter bitmez doyasıya annelerimize sarılacağız buna inanın.
Şefkatin, merhametin ve fedakarlığın sembolü, her koşulda bizi seven, koruyan, kollayan ve evlatlarına kol kanat geren annelerimizdir. Annelerimizin en kıymetli varlıkları şüphesiz ki evlatlarıdır. Bizler de annelerimizin yanı sıra evlatlarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Dünyanın en kutsal görevini üstlenen annelerimiz sevginin, hoşgörünün ve fedakarlığın ne olduğunu bizlere anlatan biricik varlıklarımızdır. Bir insan merhameti, paylaşmayı ve vatan sevgisini ilk önce annesinden öğrenir. 
Anne; Baş tacımız, ilk öğretmenimiz, gücümüzdür.
Anne; Şefkatin, merhametin ve fedakarlığın sembolüdür.
Anne; Her koşulda seven, koruyan, kollayan ve evlatlarına kol kanat gerendir.
Başta şehitlerimizin annelerimiz olmak üzere, fedakarlık ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren, aydınlık Türkiye için mücadele eden, her biri birer sevgi timsali bütün annelerimizin gününü kutluyor, her birine ayrı ayrı sevgi ve saygılarımı sunuyor ve ellerinden öpüyorum.

**

VATANDAŞLARA HAK VERDİ BANKALARI ELEŞTİRDİ..
yeni tip korona virüs (Kovit-19) ile mücadele ederken Zonguldak'ta insanlar hep duyarsız, inadına sokaklara iniyor, sosyal mesafeye uymuyor, maske takmıyor gibi bir eleştiriye hep maruz kaldı.
Dün (Cuma) haftanın son gününde AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ve Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan şehir turu attılar. Tabi ki gazeteciler olarak takipteydik.
Milletvekili Hamdi Uçar'a çarşıdaki kalabalıkları sorduk. verdiği cevap o kadar güzledi ki
"Vatandaş ne yapsın. Ya bankalar çalışma saatlerini uzatsın yada personelini arttırsın. vatandaş hafta sonunda uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı öncesinde hazırlık yapıyor, vaktinin bir çoğunu banka kuyruklarında bekliyor mecburen. Ondan sora gidip alışverişi yapacak hazırlık yapacak. bunda daha doğal ne olabilir ki" deyince
Tamam dedim ya benim gibi düşünen insanların olmasından dolayı oldukça sevindim.
Çünkü uzun zamandır bankalardaki memur azlığı nedeniyle bu kalabalığın caddede oluştuğunu dile getirerek yetkililer önlem anlam çağrısında bulunuyordum. Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar'ın verdiği bu cevap gerçekten güzeldi. 
Uçar'ı tebrik ediyorum, kutluyorum..

**
DUA:
Ne güzel demiş Mevlana; akıp giden zaman içinde bir kafesteyim, her türlü amelde çok ahesteyim. Kabrim beni bekliyorken, dünyalık hevesteyim. Uyandır artık Ya Rab! Belki de son nefesteyim.
RABBİM hepimize;
Sarsılmaz İman
Güzel Ahlak
Şükredici Kalp
Sabredici Beden
Zikredici Dil
Hayırlı ömür nasip etsin. 
Selam ve dua ile...