AK Parti Merkez İlçe yönetiminde

Ömer Erbay

MHP Merkez İlçe Başkanı ise 

Süleyman Erbay

Hem Süleyman Erbay, hemde Ömer Erbay

Kamuoyunda saygı duyulan, kişisel olarak haklarında en ufak bir olumsuzluk konuşulmayan, oldukça da sevilen iki isim.

ÖMER ERBAY..

Partinin kuruluşundan it ibaren AK Parti’de yer alan Ömer Erbay, son olarak yapılan kongrede Mükerrem Ayçiçek ile birlikte AK Parti merkez İlçe yönetiminde görev aldı ve yapılan partisel çalışmalarında da Ömer Erbay farkı hissediliyor. Bilgisi, tecrübesini teşkilatlara yansıtmış durumda. Köy ziyaretleri olsun, mahalle teşkilatları toplantıları olsun, esnaf ziyaretleri olsun AK Parti Merkez İlçe teşkilatı dur durak bilmiyor.

SÜLEYMAN ERBAY..

Ve tabi ki MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay ile birlikte MHP’de yükselen bir trend var.

MHP Merkez İlçe teşkilatı Kızılelma-1 ve Kızılelma- 2 üye kampanyalarıyla da birlikte 473 yeni üye partiye kazındırıldı.

Ve Kızılelma-3 üye kampanyası da önümüzdeki günlerde başlıyor.

Merkez ilçe Süleyman Erbay’ın yoğun ve gayretli çalışmalarıyla MHP ailesi Zonguldak’ta daha da büyüyor.

Kısaca 

ERBAY kardeşler ile birlikte AK Parti ve MHP Merkez İlçe Teşkilatları, il başkanlığına büyük bir moral ve destek olmayı sürdürüyor.

Ömer ve Süleyman Erbay kardeşler partisel çalışmalarıyla Zonguldak’ta kendini hissettirmeye devam ediyorlar.

Tabi ki AK Parti ve MHP Merkez ilçe yönetimde yer alan diğer isimlerin çalışmalarını göz ardı etmiyorum. Ancak görünen köyde kılavuz istemez misali Ömer Erbay ve Süleyman Erbay kardeşlerin başarısı da ve Zonguldak siyasetine getirdikleri kalite ortadadır.

**

30 BİN KİŞİLİK BÜYÜK BİR AİLE..

Sizlere bugün Ereğli’de yaşayan 30 bin kişilik büyük bir aileden bahsetmek istiyorum.

Yani Erdemir’den, 

Ülkemizin gururu ve gözbebeği olan Ereğli Demir Çelik Fabrikalarından bahsetmek istiyorum.

Erdemir bugün ülkemizin en önemli sanayi bölgelerinden olan Ereğli ilçemizde 56 yıldır ilimizin, bölgemizin ve ülkemizin can damarı olmayı sürdürüyor.

Erdemir bugüne kadar hep Ereğli halkının yanında oldu

Erdemir, koronavirüs salgınında yaşanan zor koşullarda dahi istihdam yaratmaya; tarihsel bir bağlılık duyduğu Ereğli’ye, Zonguldak’a ve bölgemize, tabi ki ülkemize katkı sunmaya devam ederken, Erdemir, bugün tüm ilçe genelinde yaşayan 170 binin üzerinde nüfusu olan Ereğli'de, çalışanları, onların eş ve çocukları ile birlikte yaklaşık 30 bin kişilik büyük bir ailedir. 1965’ten bu yana Ereğli’nin modern bir sanayi kenti olma yolculuğuna yön veren Erdemir daha da büyüyecek ve gelişecektir. Çalışanların ihtiyaçlarına önem veren Erdemir, insan kaynakları stratejisinin bir parçası olarak; bilgi üreten, çözüm odaklı, gelişime açık, ekip çalışmasına yatkın nitelikli insan gücünü artırmaya ve elde tutmaya yönelik uygulamaları hayata geçirerek çalışanlarının ve ailelerinin sosyal gereksinimlerine büyük önem veriyor.

Ve bu kapsamda da Erdemir, lojmanlar, misafirhane, yemekhaneler, restoranlar, kültür merkezi, açık ve kapalı spor tesisleri ve kreş gibi sosyal tesisleriyle çalışanlarının ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Erdemir, ihtiyaçları çerçevesinde gerçekleştireceği yeni işe alımlarla 2021 yılında da bölge istihdamına katkı sağlamaya devam ederken, Erdemir’in yeni işe alımlar için 16 Nisan tarihine kadar sürecek olan başvuru sürecinde aday sayısı şimdiden 6 bini geçmiş durumda. Ve başvurular arasından belirlenen kriterlere uyan kişiler arasında yapılacak sınav ve mülakatlarda başarı sağlayanlar istihdam edilecekler.

Yalnız burada işe alım sayısı ile ilgili değişik rakamlar söz konusu.

Erdemir bence kaç kişiyi işe alacağını kamuoyuna açıklayarak bu bilinmezliği gidermelidir.

**

GÜNÜN SÖZÜ: İnsan fırsatların gelmesini bekler, fırsatlar da insanın gelmesini. Fırsatlar bekler, insanlar bekler. Kazanan hep mazeret olur. (Paulo Coelho)