Ereğli “ Ereğli” olalı hiçbir seçim döneminde böyle coşku görülmedi...

Ak Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin her gittiği yerde meşalelerle, konfetilerle, havai fişeklerle karşılanıyor...

Havai fişekler Ereğli semalarını aydınlatıyor...

Havai fişekler “ Ereğli’nin geleceğini” aydınlatıyor.

Erol Şahin her yerde...

Yanında Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Saadet Oruç var, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır var, belediye meclisi üyeleri var...

Yanında Ereğli halkı var...

Yanında “ Ereğli Milletvekili” Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan var.

***

Bilindiği gibi Sayın Cumhurbaşkanımız kendisini “ Ereğli Milletvekili” olarak tanımlıyor, Erol Şahin’e büyük güven duyuyor, büyük destek veriyor, bu nedenle Zonguldak Mitingini yapmış olmasına rağmen, özellikle Ereğli’de yeni bir miting daha düzenliyor.

Bu mesajı iyi anlamak lazım...

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kendisini “ Ereğli Milletvekili” olarak kabul ettiğine göre, Erol Şahin’in Ereğli Belediye Başkanı olması halinde, Ereğli’nin bahtı sonuna dek açılıyor demektir.

Ereğli Milletvekili Recep Tayyip Erdoğan...

Ereğli Belediye Başkanı Erol Şahin...

O halde...

Bu meşaleler boşuna yakılmıyor, bu havai fişekler boşuna atılmıyor.

Çok değil, sayılı günler kaldı...

Ereğli’nin geleceği aydınlanıyor.

ŞEHİTLERE SAYGI

Ak Parti tarafından Ereğli’de düzenlenecek olan “Gençlik Konseri” Yeni Zelanda’da İslam düşmanı canilerce şehit edilen Müslümanlar ve Kuzey Irak’ta teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen iki askerimizin şehadetlerine saygı nedeniyle iptal edildi.

Ak Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Saadet Oruç ve İlçe Başkanı Fatih Çakır, konsere katılacak Karadenizli sanatçı Tahsin Taşkın ile birlikte basın açıklaması yaparak konserin iptal edildiğini Ereğli halkına duyurdu.

Bir başka siyasi parti veya bir başka aday bunu yapar mıydı, bilemiyoruz.

Ancak, Ak Parti ve Erol Şahin kendisine yakışanı yaptı.

Cenaze evinde düğün yapılmaz.

Şehitlerimize saygı bunu gerektiriyor.

Biz de, Yeni Zelanda’da alçakça katledilen Müslüman kardeşlerimiz ile Kuzey Irak’ta teröristler tarafından şehit edilen kahraman askerlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.