Hemen her gün makamında ziyaretçilerini kabul eden Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık bugün de partimizin Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü Gençlik Kolu yöneticilerini ağırladı.

Gençlik Kolları’ndan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ece Karaarslan’ın ve Gençlik Kolu Başkanı Şerif Partlak’ın öncülüğünde Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret eden gençlerimize, Başkan Posbıyık samimi bir misafirperverlik örneği sundu. Türk siyasetinin genelinin olduğu gibi yöre siyasetinin de gençlere ve genç siyasetçilere her zaman ihtiyacı olduğunu ifade eden Posbıyık, CHP’li gençlere hitaben yaptığı konuşmada şu görüşleri sundu:
“Partimizde böylesine kararlı ve heyecanlı gençleri bir arada görmekten dolayı ben de mutlu oldum. Karadeniz Ereğli günü geldiğinde sizlerin omuzlarında yükselecek. Bugün bizlerin başlattığı ve gerçekleştirdiği çalışmaları ve hizmetleri yarınlarda sizler devralacaksınız. Ben de belediye başkanınız olarak sizlerden, Ereğli’mizin yararına olacak projeler bekliyorum. Yapacağınız her projede de sizlerin yanınızda olacağımı bilmenizi istiyorum.”

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi