Kdz. Ereğli Belediyesinde geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma töreni Ramazan Bayramının ilk günü başkanlık makamında gerçekleşti. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın şehir dışında olması nedeniyle konukları Belediye Başkan Vekili Tayyar Mendeş ağırladı. Başkan Vekili Mendeş, Belediye Başkan Yardımcıları Haluk Okur, Atilla Bulak, Selma Açıkgöz ve Oğuz Cömert ile birlikte CHP İlçe örgütü, CHP ve Ak Partili meclis üyeleri, birim müdürleri, belediye personeli,  STK temsilcileri, muhtarlar ve misafirleriyle tek tek bayramlaştı.

MENDEŞ “BAŞARILI BİR SÜREÇ GEÇİRDİK”

Bayramlaşma törenine katılanlar ve tüm Ereğli halkının bayramını kutlayan Mendeş yaptığı konuşmada “Yoğun ve başarılı bir seçim sürecinden geçtik. Halil başkanımızla beraber yerel yönetim seçimlerini kazandık. O süreçten sonra coşkulu bir şekilde 19 Mayıs süreci geçirdik. Ramazan’ın 27. gecesi sahil bandında Kadir gecesi etkinliğine birlikte katıldık. Belediyemizin tüm personeli bu etkinlikte fedakârca görev yaptı. Dün ise mezarlıklarımızı ziyaret ettik, şehir mezarlığında ve diğer mezarlıklarda Mevlid-İ Şerif okuttuk. Bugün ise Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi

“HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

Başkan Posbıyık’ın şehir dışında olmasından dolayı görevi bayram boyunca Başkan Posbıyık’ın takdirleri ile devraldığını söyleyen Mendeş, “ Çocuklarımız ve gençlerimiz karanlık dolu günlerden geçiyor.  Bu süreçte bir filiz, bir umut ışığı ortaya çıktı. Ramazan Bayramı’nın bu umutların yeşerdiği günleri bize getirmesini diliyorum. Hepinizin, tüm Ereğli halkının bayramını kutluyorum. Her şey çok güzel olacak” şeklinde konuştu.Başkan vekili Mendeş, daha sonra gün içerisinde düzenlenen protokol bayramlaşmalarına katıldı.

Editör: Haber Merkezi