Kilimli ismet İnönü İlkokulu Öğrencileri Stres Attılar

Merkeze bağlı Kilimli İlçesi İsmet İnönü ilkokulu öğrencileri 1.Yarının yorgunluğunu Eskişehir’den gelen Görme Engellileri Dayanışma Derneği Müzisyenlerinin vermiş olduğu müthiş bir konser ile büyük bir coşkuyla attılar.

Bütün okulun katıldığı programda öğrencilerin müzik eşliğinde eğlenerek stres atmaları gerçekten güzel ve görülmeye değer dakikalara sahne oldu.

Kilimli İsmet İnönü İlkokulu Müdürü Cengiz Han Soysal etkinlik ile ilgili olarak, “2018/2019 Eğitim Öğretim Yılının birinci yarısını bitirmek üzere olduğumuz şu günlerde yoğun ders trafiğinden çıkan öğrencilerimizi biraz olsun bu tempodan uzak tutabilmek, çocukluklarını yaşabilmek ve birikmiş enerjilerini atabilmek adına yaptığımız bu etkinlik gerçekten çok yararlı olmuştur. Eskişehir’den gelen Görme Engellileri Dayanışma Derneği yararına yapılan bu etkinliğe öğrencilerimizin Görme Engelli vatandaşlarımıza yardım etmek için seferber olmaları ve gösterdikleri duyarlılık bizleri ayrıca memnun etmiştir. Bu etkinliğe katkı sağlayan tüm velilerimize ,öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum.’’dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)


Editör: Haber Merkezi