İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen ile yine İYİ Parti’den Gökçebey İlçe Belediye Başkanı Vedat Öztürk, bir an önce kendilerini karantinaya almalı.
Neden mi?
Fotoğrafa bakarsınız nedenini çok iyi anlarsınız
Çünkü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Corona virüs nedeniyle kendisini karantinaya Aldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in koruma ekibinden bir polis memurunun Kovid-19 testinin pozitif çıktığı açıklandı. Korumasının testinin pozitif çıkması üzerine panik yapan Akşener, kendini karantinaya aldı. İyi Parti lideri Akşener, risk olmaması için dün TBMM’deki 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı’na katılmama kararı aldı. Akşener’in önceki gün yaptırdığı test negatif çıkmasına rağmen, kendisini karantinaya aldı Sonuç negatif çıksa da Meral Akşener programlarını iptal ederek kendini bir süre karantina altında tutacağı öğrenildi.


PROGRAMLAR İPTAL-KORONA HEP YAKIN ÇEVRESİNDE
Bilindiği üzere daha önce Meral Akşener'in evdeki yardımcısı da koronavirüse yakalanmıştı. O günlerde de büyük panik yaşayan Meral Akşener, defalarca koronavirüs testinden geçmişti.

YAVUZ ERKMEN VE VEDAT ÖZTÜRK, MERAL AKŞENER KENDİSİNİ KARANTİNAYA ALMADAN HEMEN ÖNCE ZİYARET ETMİŞTİ
Bir önceki gün de İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, Gökçebey Belediye Başkanı Öedat Öztürk ve bir iş adamı Ankara’da parti genel merkezinde İyi Parti Genel başkanı Meral Akşener’i ve parti üst düzey yöneticileri ziyaret ettiler.

Meral Akşener’in tedbir amaçlı olarak kendisini karantinaya aldığına göre Yavuz Erkmen ve Vedat Öztürk’ün de kendisini tedbir amaçlı olarak karantinaya alması doğaldır.
Hem kendileri hem de yanındakiler için

DİP NOT: Kimse sakın yanlış anlamasın
Kimseyi itham etmiyorum
Sadece tedbir amaçlı olarak bunu yapmaları gerekir diyorum

**


TURHAN ORAL’sız bir GMİS’ mi?

Turhan Oral’sız bir Genel Maden İşçileri Sendikası düşünmek mi
İnanın buna hiç ihtimal vermiyordum
22 Şubat 1990 yılından itibaren Genel Maden işçileri sendikası Basın ve Halkla İlişkiler Bürosunda göreve başlayan ve 2011 -2020 yılları arasında Genel başkan danışmanı olarak görev yapan Turhan Oral, 16 Temmuz 2020 tarihinde emekliliğe ayrıldığını öğrendim.
Turhan Oral 30 yıldır Genel Maden İşçileri Sendikasına verdiği katkı inanılmazdı.
Turhan Oral’ı çok özleyeceğiz
Kendisine emeklilik yaşamında sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.