Çatalağzı'nda seçim yarışı hızlı başladı…

Ak Parti'de aday sayısı şimdiden 3-4 kişiyi buldu, bu sayının önümüzdeki aylarda 20'yi bulacağı tahmin ediliyor.

İyi Parti'den iddialı bir adayın çıkacağı belirtilirken, CHP'nin mevcut Belediye Başkanı Adnan Akgün ile yola devam edeceği kuvvetle muhtemel…

Her yerel seçimde, Zonguldak'ta siyasetin merkezi haline gelen Çatalağzı'nda belde sakinleri tarafından geçen seçimin Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ersun Gülser'in yeniden aday olup olmayalcağı merak ediliyor.

Çatalağzı'nda Gülser Marketler'in sahibi olan Ersun Gülser, dededen-babadan kalma ticaret hayatı ve beldede büyük bir ailenin mensubu olması nedeniyle bu seçimde de iddialı isimler arasında bulunuyor.

Geçen yerel seçimde Ak Parti'nin strateji hatası nedeniyle seçim kaybeden Ersun Gülser'in, bu seçimde iyi bir seçim politikası ile seçimi rahatlıkla kazanabileceği belirtiliyor.

Gülser'in yeniden aday olmaya niyetli olduğu, ancak henüz kesin karar vermediği bildiriliyor.

14 Mayıs Milletvekili Genel Seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçimi ile 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde Zonguldak'ta başarılı bir sınav veren Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan'ın, önümüzdeki yerel seçimlerde geçen seçimlerde yapılan hatalara düşmeden doğru politikalarla seçimi kazandırabileceği ifade ediliyor.

(Haber Merkezi)