Karadeniz’de Zonguldak açıklarında bulunan 400 milyar metreküp doğalgaz rezervi ile birlikte Zonguldak yeni bir sıçrama yapacaktır.
Filyos limanın kanuni ve Fatih sondaj gemilerine ev sahipliği yapması, lojistik desteğinin buradan sağlanası, Doğalgaz kara çıkış bağlantısın Filyos olacak olması, doğalgaz’ın yurdumuza Filyos’ta bulunan tesisten pompalanacak olması, ayrıca yeni rezervlerinde umutla beklenmesi Filyos Endüstri bölgesi ve çevreye saygılı yeni sanayi tesislerin kurulması, binlerce kişinin istihdam edilecek olması Zonguldak’ım taşkömüründen sonra yeni bir sıçrama yapacağı anlamına gelir.
Zonguldak’ın buna ihtiyacı vardı gerçekten
Yapılan yatırımlar kamuoyundaki umutsuzluğu umuda çevirmiş durumda

Tüm bunlara ek olarak Filyos Endüstri alanı ile ilgili son dakika bir gelişmesi daha oldu
Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Filyos Vadisi Endüstri Alanının Yeniçağa’ya kadar uzatıldığını söyledi. Peki bu karar ne anlama geliyor. Filyos’tan Yeniçağa’ya yeni bir dönem başlıyor. Bu karar, Filyos, Çaycuma, Bakacakkadı, Gökçebey, Devrek, Mengen, Eskiçağa, Yeniçağa ve hemen yakınındaki Gerede’nin uygun alanlarının yeşil endüstri ile buluşması anlamına geliyor. Devlet tarafından bahsettiğimiz bölgenin tamamının endüstri alanı olarak belirlenmesiyle önümüzdeki yıllarda buralar peyderpey yeşili de dikkate alan yatırımlarla buluşacak. Bu çok güzel bir gelişmedir. 

Ankara Uluslararası Batı Karadeniz Birliği Platformu Başkanı Tuncay Gençer ve platform üyeleri, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede’yi makamında ziyaret ettiler ve Bakan Yardımcısı Büyükdede, yeni kararı bu ziyarette açıkladı. Tuncay Gençer ve ekibi bu ziyareti yapmasa bu gerçekten Zonguldak’ı ve bölgenin haberi olur muydu olmaz mıydı meçhul. Veya çok sonra haberimiz olurdu. Ankara Uluslararası Batı Karadeniz Birliği Platformu Başkanı Tuncay Gençer ve platform üyeleri, sık sık Ankara’da bakanlıklar da, kamu kurum ve kuruluşlarda üst düzey ziyaretler yaparak başlayan, devam eden veya başlayacak olan projeleri yakından takip ediyorlar. Yapılan bu ziyaretler bölgemiz ve ilimiz için çok faydalı oluyor. 
Buradan Tuncay Gençer ve ekibini kutluyorum.


*


VATAN SEVER PARTİ, VATAN PARTİSİ

KÜRECİK ve İNCİRLİK TSK’nın kontrolün alınsın
Kürecik bildiğiniz gibi Malatya’da bulunan sözde NATO üssü diye  geçen ancak İsrail’in menfaatlerini koruyan bir radar üssü
Adana’da bulunan İncirlik üssü ise ABD’nin kullanımında olan bir üs.
Biri İsrail’e gelen en ufak bir tehlikeyi haber veriyor
Diğeri ülkemizin düşmanı olan teröre lojistik başxta olmak üzere destek verilen bir bir üs konumunda
Türkiye’nin kanayan bir yarası gibi
İki çıban başı
Ülkemiz sınırları içinde ama ülkemizin kontrolünde olmayan iki üs
Böyle bir şey olamaz. En son İsrail’in Filistin Gazze’de yaptığı katliamda bunu bir kez daha gördük.
Vatan Partisi tarafından 81 ilde Kürecik ve İncirlik TSK’nın kontrolüne alınması için bir imza kampanyası başlatıldı.
Bu kampanyaya Zonguldaklılar yoğun ilgi gösterdi.
İmza kampanyası iki hafta boyunca merkez ve ilçelerle belirli günlerde devam edecek.
Ve sosyal medyamdan yayınladım kendimde bizzat imza vererek destek oldum.
Bu imza kampanyasına tüm Zonguldak destek olmalı
Herkes altına imza atmalı
Vatan Partisi’ni böyle bir kampanya düzenlediği için tebrik ediyorum
Vatan Partisi’nin milli konulardaki hassasiyetini ve duyarlılığını kutluyorum
Vatan Partisi gerçekten vatansever


**

TAZİYE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Mevlüde Yalçıner'in babası, hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyıorum.
Yalçıner'in babası Sabri Doğan'ın ani ölümü, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Doğan'ın Kastamonu'da defnedileceği öğrenildi,
Mevlüde Yalçıner ve ailesine taziyelerimi sunuyorum