20 Ocak 1989 Malatya deplasmanına giden Samsunspor kafilesi otobüsün kaza yapması sonucu büyük bir facia yaşamıştı. Kazada Samsunspor Teknik Direktörü Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu,  Mete Adanır, Zoran Tomic ve otobüs şoförü  Asım Özkan hayatını kaybetmişti.
 20 Ocak 1989 tarihinde Malatyaspor ile oynanacak Türkiye 1’inci Futbol Ligi karşılaşması için Malatya’ya giden Samsunspor takımı, sabah  sıralarında Samsun’un Havza ilçesinde bir kamyonla çarpışması sonucu kafileyi taşıyan otobüs uçuruma yuvarlanmıştı.
Feci  kazada Samsunspor Teknik Direktörü Nuri Asan, futbolculardan Muzaffer Badalıoğlu ve Mete Adanır ile otobüs şoförü Asım Özkan olay yerinde, futbolcu Zoran Tomiç ise memleketi Sırbistan’da altı ay tedavide kaldıktan sonra kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.
 ÖLÜMLERİNİN 35. YILINDA ANILDILAR
Futbol Şehitleri  kazanın 35. yılında memleketlerinde mezarları başında anıldı.
Zonguldakspor altyapısından yetişen ve yıllarca Kırmızı Lacivertleri giydikten sonra Samsunspor'a transfer olan ve kazada hayatını kaybeden merhum Muzaffer Badalıoğlu için Zonguldak'taki Asri mezarlığında anma programı düzenlendi.
Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen anma programına
Muzaffer Badalıoğlu'nun ailesi, eski takım arkadaşları, sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ama programında Badalıoğlu'nun mezarına karanfil bırakılarak. Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.
Futbol şehitlerini ölümlerinin 35 yılında biz de rahmet ve saygıyla anıyoruz.

Kaynak: Ercan Aygün