CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, "Gazilerimiz ve onların geride bıraktıkları aileleri için, bugüne kadar yapabildiklerimizin çok üzerinde onlara layık olabilmek, yaşamlarını kolaylaştırmak toplum içerisindeki gerekli saygı ve sevgiyi oluşturmak, en birincil görevimiz olduğunu hiç unutmamalıyız" dedi.

19 Eylül Gaziler Günü'nü kutlayan Ebru Uzun şunları söyledi:

"Tarih'in bu Ulus'a onun tüm fertlerine, bağımsızlığı ve özgürlüğü için biçmiş olduğu bu çok önemli mertebelerin bilinci, hepimizin geleceğini de aydınlatacak ve yol gösterecek en önemli hedefimiz arasında yer almaktadır.
19/Eylül/1921 tarihinde M.Kemal Atatürk'e "gazi" ünvanının verildiği bu anlamlı günü "gaziler günü" olarak kutluyoruz.
Gazilerimiz ve onların geride bıraktıkları aileleri için, bugüne kadar yapabildiklerimizin çok üzerinde onlara layık olabilmek, yaşamlarını kolaylaştırmak toplum içerisindeki gerekli saygı ve sevgiyi oluşturmak, en birincil görevimiz olduğunu hiç unutmamalıyız.
Yılda bir kez değil, her zaman toplumsal hafızamızın önceliğinde yer almaları dileği ile,
Gazi M.Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi, aramızdan ayrılmış tüm gazilerimizi özlem, minnet ve rahmet duygularımızla anıyor, yaşamlarını sürdüren her bir kahraman gazimize en içten sevgi ve saygılarımla, sağlıklı ve mutlu ömürler diliyorum"
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi