Kurulan stantta İsrail'in 18 gündür Filistin'de yaptığı katliamlar soykırımlar dile getiriliyor Filistin konusunda halkın duyarlı'nın arttırılması hedefleniyor.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı, standın Cumartesi gününe kadar açık kalacağını ifade etti.

1948 yılından beri İsrail'in Filistinde terör ve soykırım uyguladığını İsrail'in bir terör devleti olduğunu ifade eden il Başkanı yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı şunları söyledi:

"Zonguldak'tan Filistin'deki kardeşlerimize destek amaçlı bu standımızı açtık. Bildiğiniz gibi İsrail1948 yılından beri Filistin'de periyodik olarak oradaki kardeşlerimizi katlederek hem  hem de topraklarını da ele geçirerek onları oradan uzaklaştırarak, onları borçlandırarak paralarını ödeyemedikleri için topraklarına el koyarak Filistin'de ki kardeşlerimizi yurtlarından ettiler. Orada bir İsrail terör örgütü devletini kurdular. Yani devlet demeye dilimizle el vermiyor ama terör örgütü olarak biz adlandırıyoruz. Katil İsrail. Siyonistlerin kurmuş olduğu bu terör örgütü maalesef 18 gün önceden başlayan Bir saldırıyla beraber çok daha üst mertebelere çıktı. Binlerce kardeşimizin, binlerce çocuğumuzun orada ölümüne sebebiyet verdiler. Hanımları, kardeşlerimizi, bacılarımızı katlettiler. Biz dünyadaki insanların sağır ve dilsiz olmasına gönlümüz elbette ki el vermiyor. Biz de Zonguldak'tan bir nebze oradaki kardeşlerimizin arkasında olduğumuzu belirtmek adına, onlarla beraberiz. Acımızı, sevgimizi, her şeyi içimizde hissediyoruz. Biz de sizinleyiz diye burada bugün kendileri için bir destek standı açtık. Zonguldaklı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.  Allah razı olsun. Standımıza gösterdikleri ilgiye teşekkür ediyoruz. İnşallah Cuma ve Cumartesi günü de yine burada olacağız Allah nasip ederse. Şeref defterimizi de koyacağız. Şeref defterimize de Zonguldaklı kardeşlerimiz Filistin'deki kardeşlerimiz için duygularını belirtecekler inşallah.

Yani en azından Filistin'e bir duyarlılık gördüklerii için geliyorlar. Teşekkür ediyorlar hemşehrilerimiz. Allah razı olsun. Dik duruyorsunuz. Siz sahip çıkıyorsunuz diye. Tabii bütün Türkiye'deki Müslümanlar, bütün Türkiye'deki yaşayanlar sahip çıkıyorlar memnunuz. Allah razı olsun bütün herkesten. Bütün siyasi partiler olarak e
Filistin'de ki kardeşlerimizin arkasındayız.

Biliyorsunuz Kudüs'ü ikiye ayırmışlardı. Batı Kudüs, Doğu Kudüs diye. Biz buna itiraz ediyoruz. Batı Kudüs'te bizim,  Doğu Kudüs de bizim, Kudüs bizim Allah'ın izniyle"

Kaynak: Ercan Demir