Zonguldak belediye başkanı ve Cumhur İttifakı belediye başkan adayı Ömer Selim alan Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Murat Kotra  ile birlikte Kent merkezinde vatandaşları ziyaret etti destek talep etti.
Başkan ve Başkan Adayı Ömer Selim Alan’ a vatandaşlar büyük bir teveccüh gösterdi.

Zonguldak belediye başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye  Başkan adayı Ömer Selim Alan ve MYK Üyesi Murat Kotra ile beraber diğer siyasi parti stantların da ve adayları ziyaret ederek karşılıklı görüştüler. Ziyaretler esnasında Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney ve CHP Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Adayı Şadan Çelikdal ile karşılaştı.

MHP MYK Üyesi Murat Kotra, “Son üç gün. Vallahi artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Ben iki buçuk aydır İstanbul'da çalışmalar yapıyorum. Genel merkezimiz görevlendirmişti. Pazar günü hem oy kullanmak için hem de üç gün önceden bir çalışmalara katılmak için sayın başkanımla beraber teşkilat mensuplarımızla beraber sahaya çıktık. Allah'a çok şükür yani  gidişattan memnunuz. Sonuçtan eminiz. Çok şükür bir sıkıntıyla karşılaşmayacağız. Zonguldak yatırım almaya devam edecek. Zonguldak hizmet Gelmeye devam edecek. Tek bir amacımız var. Zonguldak ve Zonguldaklı daha iyi, daha güzel hizmet edebiliriz. Bütün düşüncelerimiz bundan ibaret. Sayın başkanımla zaten çok uzun yıllardan beri tanışırız kendisiyle ve destekliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi'nin, Ülkücü camianın tüm desteği sayın başkan Beraber. Çok şükür pazar günü de taçlandıracağız inşallah. “dedi.

Muhabir: Ercan Demir