Zonguldak İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, "Şehitlik ve Gazilik, milletimiz için şereflerin en yücesidir" dedi.

19 Eyül Gazler Günü'nū kutladıģını belirten  iyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, şunları söyledi:

"Ülkemizin her karış toprağına terlerini ve kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran, Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı olan, Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri Gazilerimizin 19 Eylül "Gaziler Gününü" kutluyoruz. 
Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'e Gazilik ünvanının verildiği gün olan 19 Eylül, Gaziler Günü olarak kabul edilmiştir. Bu aynı zamanda gazi ve şehitlerimize duyduğumuz saygı ve minnetin de bir göstergesidir. Şehitlik ve Gazilik, milletimiz için şereflerin en yücesidir. Unutmayalım ki vatanımız üzerinde bugün hür olarak yaşıyorsak, bayrağımız hür olarak dalgalanıyorsa bu şehit ve gazilerimiz sayesindedir.

Böyle önemli ve gururlu bir günde başta büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tarihimiz boyunca vatanı ve milleti için şehit olmuş, gazi olmuş bütün vatan evlatlarımızı şükran ve minnetle anıyor, hayatta olan Gazilerimizin İYİ Parti ailesi olarak Gaziler Gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve huzur içinde  mutlu ömürler diliyoruz. Saygılarımızla'
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi