Milliyetçi Hareket Partisi Kilimli İlçe başkanlığı'nın 3. Olağan genel kurulu gerçekleştirildi.
Paflagon belediye tesislerinde gerçekleştirilen genel kurulun Divan başkanlığında Milliyetçi Hareket Partisi merkez yönetim kurulu üyesi Murat Kotra yaptı.

Açılış ve yoklama onun ardından faaliyet ve denetim raporları okunarak oylandı.

SERDAR YARALI, VEDA KONUŞMASI


2014 yılından itibaren Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığı görevini yerine getiren Serdar Yaralı Bu seçimlerde aday olmamıştı.Serdar  Yaralı kongrede yaptığı veda konuşmasında bugünbirlikte hareket eden teşkilat üyelerine teşekkür etti ve ve kendisini ve teşkilatını başarısız başarısızlıkla suçlayanlara da sert sözlerle karşılık verdi.Serdar yaralı göreve geldiği andan itibaren hep oyunları yükselttiklerini de sözlerine ekledi.

VEDAT SAVAŞ: BİRİLERİNİN ADAMI DEĞİL DAVANIN NEFERİYİZ.


Milliyetçi Hareket Partisi Kilimli ilçe başkanı Vedat Savaş kongrede yaptığı konuşmada birilerinin adamı değil davanın adamı ve neferi olduklarını ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin kapısını  davaya gönlü vermiş ve de politikaları doğrultusunda hareket edecek herkese açık olduğunu ifade eden Vedat Savaş konuşmasında partiye eleştirenlere çok sert sözlerle karşılık vererek şunları söyledi;

SAVAŞ: GENEL BAŞKANIMIZIN MI GENEL MERKEZİMİZİN EMRİNDEYİZ

"Bu kongrede seçilen kişiler ve yöneticiler cumhuriyetimizin 100'üncü yılında yapılacak olan Genel seçimlerde Partiiöizi başarıya taşıyacak kişilerdir. bize nasıl bir görevi üstleneceğimizin öneminin ve  hassasiyetinin gayet farkındayız. Allah'ın izni Milliyetçi Hareket Partiimizin  seçilmiş kişileri olacağız. Bu teşkilatın sahibi siz dava arkadaşlarımısınız. Bizler sizin adına seçilmiş kişiler olacağız. Bu zamana kadar eksikliklerimiz oluştur. Bundan sonra da mutlaka olacaktır. bunları gidermek bizlerin görevi fakat eksikliklerimizi ve yanlışlarımızı düzeltmemizi sağlayacak olan da siz dava arkadaşlarımızın görevidir. biz teşkilat mensupları genel başkanımızın ve  genel merkezimizin evindeyiz. Bu zamana kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.
Biz siyaseti zaman doldurmak meşgul olmak için değil,zamanı rotasını Türk milletinin lehine dönüştürmek için yapıyoruz. Basit hesaplar yaparak, egolarımızın boyunduruğuna girerek hiçbir yol alamayacağımız açıktır. Biz birilerinin adamı değil davanın adamlarıyız, neferleriyiz. bu sorumlulukta yolumuza devam edeceğiz.
ülkücü harekete daha önceden katkısı olmuş ya da hizmet etmiş daha sonra türlü sebeplerden dolayı bizden ayrılmış kopmuş kişiler yapmış olduğumuz katkı ve hizmetler partimize saldırmanızı meşru ve haklı kılmaz, kılamaz. Milliyetçi Hareket Partisi'nin kapısı davamıza gönlü vermiş ve de politikalarımız doğrultusunda hareket edecek herkese açıktır. sağa sola savrulanlar, irade gösteremeyenler, bedel ödemeyi göze alamayanlarla oyalanaaıyız. fikrimizi ve mücadelemizi savunamayan onlarla birlikte olamayız. ülkücü uzak hedefleri kucaklayan hayal gibi görünen şeylerin peşinden koşan gönlü vicdanı heyecanı büyük olan dava adamlarıdır. Dava adamının dilinde imkansız diye birşey yoktur. Ülkücünün yegane dayanağı millet sevgisi, milletin varlığıdır. Grup sayısı tüm ihanetlere ve saldırılara göğüs geliyoruz.. 

Bizi en çok üzen Milliyetçi Hareket Partisi'nin ömrü boyunca bir kez dahi oy vermemiş kişilerin eleştirilerine dava arkadaşlarımızın karşılık vereceği yerde bu eleştirileri desteklemeleridir. Şunu unutmayın ki partimizin yarım asırlık olmasını yegane sebebi lidere sadakattir.  Lidere sadakat şerefimizdir. makam ve  mevki peşinde değilim, fakat partimi, bayrağımı, ülkemi çok seviyorum. bunlar için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım.  

Bizleri başarısızlıkla suçlayanlar sizlere verecek cevabın her zaman vardır. 2014 yılından itibaren yönetimine girdiğim 2015 yılından itibaren ilçe başkan yardımcılığı yaptığım Kilimli ilçe teşkilatının içerisindeyim. kilimlş ilçesi olarak Genel seçimlerde en yüksek oyu alarak ilimizde bulunan ilçelerdden  ayrışıyoruz. Teşkilat mensupları olarak aldığımız bu sonuçları bizlet nasıl elde ettik; evlerimizde oturarakmı? Teşkilatımıza uğramayayarakmı? Çalışma yapmayarakmı? tabii ki çalışarak. 

Bizi eleştirenler bu seçim sürecinde neredeydiler. Hangi siyasi partinin kapılarındaydılar.  Yapılan hangi seçimde çalışmalarımıza katıldılar. Biz teşkilat mensupları adaylarımızın broşürlerini tek tek vatandaşımıza, evlere mahallelere dağıtırken sizler nerelerdeydiniz? Nasıl bir katkınız oldu?. Eleştiri yaparken ilgili ilk önce iğneyi kendimize batılacaksınız. Bizleri eleştirenler sizleri teşkilatımıza Seçim döneminde çalışmalarımıza katılmanızı bizlere katkı sormanızı bekliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle kongremiz Kilimli'mize ve Zonguldak'ımıza ve ülkücü hareketi hayırlara vesile olsun.
Hak Teala Türk'ü korusun ve yüceltsin.çıktığımız bu yolda bizleri muzaffer kılsın alnımızı açık, başımızı dik dursun. Allah yar ve yardımcımız olsun."


VAROL DEMİRKÖSE:
MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse’de yaptığı konuşmasında, “kpngremizin hayırlar getirmesini diliyorum"dedi.


KOTRA DEVLET BAHÇELİ'NİN MESAJINI OKUDU 
Kongrede MHP MYK Üyesi Murat Kotra, Devlet Bahçeli’nin mesajını okudu.


VE VEDAT SAVAŞ İLÇE BAŞKANI OLDU. MHP KİLİMLİ İLÇE YENİ YÖNETİM ŞU ŞEKİLDE:

MHP Kilimli İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yaptığı sırada tek listeyle gidilen seçimde başkan olan Vedat Savaş’ın, yönetim kurulu, şu kişilerden oluştu: 

BAŞKAN: Vedat Savaş
YÖNETİM KURULU: Ahmet Pekmezci, Özkan Hazertürk, Tevfik İncebacak, Atakan Örer, Cengiz Çakır, Emine Kayık, Cemal Kalay, Rıza Erdoğan, Volkan Bayram, Şenol Terzi, Gökhan Göktepe, Tuncer Göktaş, Erdinç Kararmış,  Uğur Akcaalan.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi