Yeni tip korona virüs Kovit-19 (İnşallah 20'si gelmez) dünyamızı ve ülkemizi olumsuz etkiliyor. Ancak Türkiye olarak başarılı mücadele sonuç vererek normalleşme sürecine girmiş bulunuyoruz.
AVM'ler, berber ve kuaförler açıldı hizmet vermeye başladı. Ekonomi yeniden canlanmaya başlıyor.
Başkasını bileme ama ben Zonguldak için korona virüs' sürecinden yeni kazanımlar ile çıkacağına öngörüyorum.
Nasıl mı
İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan'ın geçtiğimiz günlerde ulusal basına çıkan bir haberi oldukça dikkatimi çekti.
Koronavirüsle birlikte tarımın öneminin ve değerinin çok daha fazla hissedilmeye başlandığı bir döneme girildiğini belirten İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, İstanbul’dan Anadolu'ya hatırı sayılır bir göç olacağını düşündüğünü ifade etti.
Evet gerçekten de korona virüs ortaya koydu ki büyükşehirde yaşamanı hiç bir artımı artık yok.
Devir tarım devri artık
tarımın önü artık açık
İstanbul ve diğer büyükşehirlerde yaşayan hemşehrilerimizin Zonguldak'ta boş bıraktığı tarla ve arazileri var, ekilmeyen ve yıllardır boş olan tarım arazileri var.
Artık bu araziler değerlendirilecek.
Büyükşehirlerdeki sokağa çıkma kısıtlamalarını sona ermesiyle birlikte basın göreceksiniz  hemşehrilerimiz Zonguldak'a yeniden gelecek ve tarıma yönelecekler.

Dün Zonguldak kent merkezi fevkani köprü dilinde fide satışında adeta izdiham yaşandı.
Düne kadar tarım aklına bile getirmeyenler bugün balkonlardaki saksılarında bile marul, domates vs. ürünler yetiştirmeye başları.
Tarım hiç bu kadar kıymetli olmamıştı.
Bahçesi olanlar gerçekten çok şanslı
Devletimiz tarıma şu an yüksek teşvikler veriyor.
Bence bu fırsat kaçmamalı
Zonguldak'tan gidenler, Zonguldak'a tekrar geri dönecekler.
İnanın bunu hepiniz göreceksiniz

**
DOLAR YASASI ÇIKARTILMALI
Dolar aldı başına gidiyor.Dolar yasası çıkartılsın ve Mevduatında ticaret yapanlar hariç dolar bulundurulması yasaklansın. 
Ülkede çok dolar var fakat yükselecek diye ne sanayi ne de devlet parayı kullanabiliyor. Bu paranın ekonomiye kazandırılıp şu dolar ve faiz belasından biran evvel kurtulmamız gerekiyor.

**
ŞEHİT ANNELERİ UNUTULMADI
Zonguldak İl Jandarma Komutanlığınca,  Valilik himayesinde, kaymakamlıklar ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler il müdürlüğü ile koordineli olarak (8) ilçede 100 Şehit annesi, anneler günü kapsamında ziyaret edilerek,Anneler günü kutlandı.  annelere çiçek ve hediyeler takdim edildi.
Şehit annelerini unutulmaması ve tek tek ziyaret edilmesi, anneler günü kutlanılması