Ereğli Belediyesi Ekim ayı olağan  Meclis  toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi Meclis üyesi Sertan Kuzu, geçen ay Meclis çıkışında tartıştığı Cumhuriyet Halk Partisi belediye meclis üyesi Gökhan Günay'a kafa atmıştı.
Burnunun kırıldığı öğrenilen Gökhan Günay hastaneye kaldırılırken attığı kafa sırasında alnı açılan ve kanlar içinde kalan Sertan Kuzu ise salondan çıkartılmak istenmişti.

MHP Meclis Üyesi Sertan Kuzu, "Belediye başkanımızın dili Sevgi Barış Dostluk dese de yaşanılan olayların merkezinde kendisinin tahrikleri vardır" dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Meclis Üyesi Sertan Kuzu, şunları söyledi:

"KDZ Ereğli Belediye meclisinde geçen ay kamyon garajının satışına mahkemelik olduğu ve de etik olmadığı için hayır dediğimi beyan etmiştim.
İtiraz nedenlerim sebebiyle belediye başkanı tarafından yalancılıkla suçlanmış çıkışta da önce hakarete sonra da saldırıya uğramıştım. Bugün mecliste ne yazık ki tekrar aynı nedenlerle üzücü olaylar yaşanmıştır. Belediye başkanımızın dili Sevgi Barış Dostluk dese de yaşanılan olayların merkezinde kendisinin tahrikleri vardır.
Geçmişte beraber görev yaptığım birbirimizde hakkımız olan meclis üyesi arkadaşlarımızla yaşanılan olaylardan dolayı çok üzgünüm. Kdz Ereğli halkı bizleri onlara hizmet etmemiz Ereğli'yi daha yaşanabilir bir şehir inşa etmemiz için seçmişti ama ne yazık ki meclisimiz şimdiye kadar zamlar ve satışlarla anılırken halk için olumlu işler gerçekleştirememis ,hiç bir projeyi de yapmayarak sözünü tutmamıştır.
Bunlar yetmezmiş gibi de ne yazık ki kavgalarla her mecliste kanımız akar hale gelmiştir. Kaostan Kavgadan Kandan beslenen bu yerel iktidardan ve sorumlularından KDZ Ereğli'nin kurtulması zorunluluktur.."

HABER MERKEZİ


 

Editör: Metin Özden