Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci, 1 Mayıs kutlamalarının bayram havasında geçeceğini söyledi.

Ünlü sanatçı Haluk Levent'in de 1 Mayıs kutlamaları kapsamında Zonguldak'ta konser vereceğini belirten GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci tüm Zonguldaklılara 1 Mayıs İşçi Bayramı'na katılım çağrısında bulunarak şunları söyledi:

EMEGİN BAŞKENTİNDE 1 MAYIS'IMIZI EN COŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLAYACAĞIZ

“1 Mayıs Birlik mücadele ve dayanışma günümüzde tüm emekçileri, tüm halkımızı alanımıza bekliyoruz. Saat 13.00’de tren garı istasyonda buluşup Fevkani köprü üstünden madenci Anıtı'nda doğru kortej yürüyüşüyle geçeceğiz ve saat 13.00-13.30 arasında konuşmalar gerçekleştirilecek. Şarkılar söylenecek ve bayram havasında 1 Mayıs'ı geçirmek istiyoruz. Emeğin başkentinde 1 Mayıs'ı kutlamak bizim için, genel maden iş Sendikası için ayrı bir özelliği var. Emeğin Başkentinde 1 Mayıs'ımızı en coşkulu bir şekilde kutlayacağız. Ayrıca biliyorsunuz konserimiz de var. Haluk Levent inşallah şarkılarıyla bizi coşturacak, bize destek verecek. Ve ben tüm Zonguldak halkımızı, tüm Emekçi kardeşlerimizi alana bekliyorum. Yaradan mevlam tüm çalışanlarımıza kazasız belasız çalışmalar nasip etsin. 1 Mayıs Birlik mücadele ve dayanışma günümüz şimdiden kutlu olsun diyoruz” dedi

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi