AK Parti 7. Olağan Kongre öncesinde tüm ilçelerin delege seçimleri tamamlandı.

Merkez ilçe’de delege seçimleri yoğun katılımla gerçekleşti.

AK Parti 7. Olağan Kongre Merkez İlçe 19 Mahalle Delege Seçimleri yapıldı. Cumartesi günü parti binasında kurulan sandıklarda Merkeze bağlı Bahçelievler Mahallesi, Bağlık Mahallesi Yayla Mahallesi, Dilaver Mahallesi, Karaelmas Mahallesi, On Temmuz Mahallesi, Asma Mahallesi, Baştarla Mahallesi, Birlik Mahallesi, Çınartepe Mahallesi, Çaydamar Mahallesi, Mithatpaşa Mahallesi, Tepebaşı Mahallesi, Yeşil Mahalle, incivez Mahallesi, Yeni Mahalle, Meşrutiyet Mahallesi ve Terakki Mahallesi nde ki parti üyeleri oylarını kullandılar.

Üyeler 19 ayrı mahalleden toplam 290 delegeyi seçtiler.

Merkez ilçeye bağlı 3 belde ve 23 köyde geçtigimiz günlerde yapılan delege seçimlerinde 110 delege seçilmişti. Merkez ilçeye bağlı 19 mahalleden seçilen 290 delege ile toplam 400 delegenin seçimi de tamamlanmış oldu.

Merkez için toplam 400 delegesi ilçe kongresinde oy kullanacak.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan da secimlerde oyunu kullandı.

MUSTAFA ÇAĞLAYAN- ÜYELERİMiZE TEŞEKKÜR EDİYORUM..

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan seçimleri değerlendirerek şunları ifade etti:

‘’Delege seçimlerimizi bugün yapıyoruz. Partimizin 7 merkez ilçemizin ise 6.Olağan kongre süreci öncesinde 19 Mahalle olarak gerçekleştiriyoruz. Daha önce 3 beldemizde 23 köyümüzde seçimleri tamamladık. Delege seçimlerimizin partimize şehrimizde hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Kongrelerin ilk basamağı olarak gerçekleştirdiğimiz delege seçimleri yoğun bir katılımla gerçekleşiyor. Şu ana kadar üyelerimizin yüzde altmışı civarında oy kullanımı gerçekleşti saat beşe kadar da seçimler devam edecek. katılanlara gelenleri Gönül verenlere Çok teşekkür ediyorum. Şehrimizde partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum’’.

dedi.

SELiM ALAN-BU HAFTA TÜM iLÇELERiMiZiN  DELEGE SEÇİLME TAMAMLANMIŞ OLACAK..

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim alan da yaptığı açıklamada şunları söyledi:

‘’Meşrutiyet Mahallesi'nde oyumuzu kullandık, ilçe başkanımız özetledi kongre sürecini öncesindeki seçimlerimizi bu hafta sonu, Merkez ve tüm ilçelerimizi tamamlanmış olacak. Ben hem de delege seçimlerimizin hen de kongre sürecimizin Öncelikle Zonguldak’ımıza partimize ve ülkemize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Burada bugün bu ortam hazırlayan kaç gündür  gayret gösteren teşkilat mensubu kardeşlerimi tebrik ediyorum teşekkür ediyorum. 19 mahallede üyeler gelerek oylarını kullandılar. Katılımda çok güzel dostlarımızla sohbet etmek ve şansı bu ortamı sağlayan İl Başkanımıza ,İlçe Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Oy kullanmaya gelen tüm üyelerimize de şükranlarımızı sunuyorum’’.

dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi