KARAVELİ, ''2019, HİZMET ANLAMINDA BAŞARILI BİR YILDI''
Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, 2019 yılını değerlendirdi ve 2020 hedeflerini anlattı.

2018 yılın da olduğu gibi 2019 yılının da başarılı bir yıl olduğunu belirten Necdet Karaveli, 2020 yılında da hizmetlerine devam edeceğini belirterek şunları ifade etti:

''Özel idare ve meclis ayağından yaptığımız bütün programların bittiğini görüyoruz. Bu anlamda da biz yine 2018 yılı olduğu gibi 2019 yılında başarılı bir yıl olarak ifade edebiliyoruz. Hem birinci kat asfalt noktasında hem ikinci katta  yolların bakım onarım noktasında hem de bizim  ana grup yollarında başlatmış olduğumuz yolların devam etmesi anlamında başarılı bir yıldı. 
Tabi ki bizim bir hedefimiz var. Bu hedeflerin başında sıcak asfalt çalışmalarımızı tamamlayıp  kanal çalışmalarını da bitirmek istiyoruz. Eğer bunları yapabilirsek biz önümüzdeki dönem 15-20 yıl yollarını yapmış olacağız ve yolların muhafazası noktasında standartlarının yüksek olması noktasında bir sıkıntı yaşamayacağız.
Tahmin ediyoruz yine bir yandan 2019 yılı içerisinde özellikle Kasım ayındaki bütçe değerlendirmesinde bizim eskiyen araç gereçlerimizin özellikle makina ve kamyon parkının geliştirilmesi noktasında Biz 2020 yılı bütçesine yaklaşık olarak 23 milyona yakın bir para ayırdık. Yine plentlerimizin hem kapasitelerini yükseltilmesi hemde teknik anlamda donanımlarının yenilenmesi noktasında yaklaşık olarak 45 milyon para ayırdık.Yani bizim bu seneki hedefimiz dönem için yani 2024 yılına kadar  idaremizin fiziki anlamında yenilenmesini tamamlayıp hizmet noktasında bunları alana yansıtmaktır.'' dedi.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi