Zonguldak Orman bölge müdürlüğü'nün 2020 Yılı III. Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü 2020 yılı değerlendirme toplantısı Bartın ili Ulus ilçesinde yapıldı. Toplantıya, Zonguldak Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı, Bölge Müdür Yardımcıları Gültekin Aksan, Orhan Şahin ve Mehmet Pınar ile Şube Müdürleri ve İşletme Müdürleri katıldı.

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı yaptığı açılış konuşmasında başta Silvikültür programları ve orman yangını konuları olmak üzere üretimden ağaçlandırmaya, korumadan Orköy kredilerine, inşaat faaliyetlerinden fidan üretimine kadar, sene başından bugüne kadar olan gerçekleşmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. 
Beyazlı konuşmasında “Bizim için gerekli olan şey kendimizden başlayarak personelimizi de verimli çalıştırabilmektir. Bu duygularla toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Toplantıda başta tabi tensil çalışmaları başta olmak üzere Silvikültür Şubesi ve diğer tüm Şube Müdürleri kendi çalışma konuları hakkında 2020 yılı faaliyetleri hakkında değerlendirmeler ve işletmelerin durumları sorgulandı. Üretim konusuna da geniş yer ayrılarak iyi olan seyrin daha üst seviyelere çıkarılması için istişarelerde bulunuldu.

Değerlendirme Toplantısına Bartın Vali Yardımcısı, Ulus Kaymakam Vekili olan Sayın Ümit Şeref Kayacan ile Ulus İlçesi Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’ da kısa süreli iştirak ederek Bölge Müdürümüz Zekeriya Beyazlı’ dan 2020 çalışmaları hakkında kısa bir bilgi almasının ardından başta Bölge Müdürümüz olmak üzere tüm katılımcılara ve orman teşkilatına yapılan çalışmalar konusunda teşekkür ederek başarılar diledi.

Toplantının bitiminde bir konuşma yapan Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı "2020 yılı program ve planlarında belirtilen her türlü ormancılık çalışmalarını bitirilmesi gerekiyor. Teşkilatımızın her kademesindeki arkadaşlarıma yaptıkları ve yapacakları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. (Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi