AK Parti Merkez İlçe, Meşrutiyet Mahallesi Yönetim Kurulu Toplantısını 4 Mart Perşembe günü saat 18.30 da Parti Binasında gerçekleştirdi. Mahalle Yönetimine yeni katılan üyeler ile birlikte gerçekleşen toplantıya, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Teşkilat Başkanı Ömer Erbay,  Tanıtım ve Medya Başkanı Nihat Keloğlu, mahalle Başkanı İlhan Güney ve mahalle yönetimi katılım sağladılar.

Toplantı karşılıklı tanışma ile başladı. Söz alan Mahalle Başkanı İlhan Güney " Mahalle Yönetimimizi yeni katılan arkadaşlarımız ile güçlendirdik. Daha önceki toplantılarımız pandemi dolayısıyla video konferans yöntemiyle gerçekleştirmiştik.  Bugün parti binamızda yapmış olmak ve Merkez İlçe Başkanımız ve yardımcıları ile bir arada olmaktan mutluyuz. Kendilerine toplantımıza katıldığı için teşekkür ederim" dedi. Ardından söz alan Tanıtım ve Medya Başkanı Nihat Keloğlu  Sosyal Medyanın önemi ve bu anlamda mahalle teşkilatlarında oluşturulacak TM 67 adında ekip ve projelerinden bahsetti. Mahalle yönetimine bilgilendirmelerde bulundu. 

Son olarak Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek söz aldı. 

2023 Yılı Normal Bir Takvim Yılı Değildir

Konuşmasında " 2023 hedeflerine doğru Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde mücadelemizi hep birlikte sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanımızın millet için koyduğu büyük hedefler var.   Bu nedenle 2023 yılı sıradan bir takvim yılı değildir. Ülkemizin son dönemde enerji anlamında yakaladığı yükseliş, her alanda millileşme hamlelerinin yükselişinin şahlanacağı dönemin başlangıcı olacaktır. 

Bunu inşaa ederken hepimizin çabaları büyük önem arz etmektedir. 

Millet Bu Çınarın Toprağıdır

Mahalle teşkilatlarımız bu çınarın kökleri dir.  Bu çınarın toprağı millettir, gücünü milletten almaktadır. Bu çınarın kökleri topraktan aldığı gücü bu davanın gövdesine ulaştırmaktadır. 

18 yılda partimiz hizmetleri ile ülkemiz hangi noktalara geldi hepimiz görmekteyiz. Bizler hayal edilemeyenlerin  yapıldığı partinin mensuplarıyız. Bu anlamda sorumluluğumuz bir kat daha artmaktadır.

Hedefimiz Mavi Zonguldak

İlimizde sürdürdüğümüz pandemi mücadelesinde şu an turuncu konumdayız. İlimizde ilgili kurumlar ve Zonguldak Belediyemiz tarafından denetlemeler ve bilgilendirmeler yapılmaktadır. Bizlerde AK Parti Teşkilatları olarak bu mücadeleye destek vererek katkı vereceğiz. Hedefimiz Mavi Zonguldak " dedi.

Toplantı yapılacak çalışmalar ile ilgili istişarelerin ardından sona erdi.(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi