Ülkem İş Konfederasyonu Öz Sağlık Sen Zonguldak İl Başkanı Eser Ayvaz Tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı.

30 Ağustos'un halkın destanı olduğunu ifade eden Eser Ayvaz yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Tüm dünyanın adından övgü ile bahsettiği nesilden nesile emperyalizme karşı direnen bir halkın destanı haline dönüşen 30 Ağustos 1922 Zaferi bizim için; tam bağımsızlığımızın, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin yaratıcısı olmuştur. Bu Zafer yalnızca bizim değil,tüm mazlum ulusların,hatta tüm insanlığın özgürlüğe,kurtuluşa başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır.
Üzerinden 98 yıl geçmiş olan bu Zafer Anadolu halkının kararlı duruşu ve fedakarlıkları ile ulu önder ”Mustafa Kemal’in yol göstericiliğin de üstün bir askeri başarı olmasının yanında, din, dil, ırk ve inanç ayrımı gözetmeden omuz omuza mücadele veren bir halka onurunu ve bağımsızlığını tekrar kazandırmıştır.
Türkiye Cumhuriyeti bölünmez bütünlüğünü her zaman  koruyacaktır.
Tarihi şanlı Zaferlerle dolu olan büyük Türk milletimizin 30 Ağustos Zafer bayramının 98. Yıl dönümünü en içten duygularımla kutluyor ,başta “Gazi Mustafa Kemal Atatürk” ve silah arkadaşları olmak üzere tüm Şehit ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz" (Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi