Karadon üç yol ağzından başlayan anayoldaki asfalt çalışması İnağzı'na kadar tamamlandı.

Göreve gelmeden önce ilçenin girişi olan İnağzı'ndan başlayarak Karadon'a kadar olan 4 km'lik anayolu asfaltlayacağı sözünü veren Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, 19 aylık gibi kısa bir sürede ilk olarak anayol üzerindeki altyapı ve su hattını yenilemenin ardından 1 ay önce başladığı asfalt çalışmasını tamamladı.

Çalışmaların son günüde Başkan Kamil Altun asfalt çalışmalarını ziyaret etti, ekipleri bizzat koordine etti.

Başkan Kamil Altun sözünü tutmanın ve Kilimli hemşehrilerini kaliteli bir yolda seyahat ettirmenin mutluluğu ve gururu içinde olduğunu söyledi.

Bu anlamda desteklerini esirgemeyen AK Parti Zonguldak Milletvekilleri; Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğılu ve Hamdi Uçar'a teşekkür ettiğini belirten Kilimli Belediye Başkan Kamil Altun şunları söyledi:

HEMŞEHRİLERİMİZE BİRAZ SIKINTI ÇEKTİRDİK ANCAK FERAHLIĞI DA YAŞATMANI SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ

"Kilimlili hemşehrilerime en kalbi duygularımla selamların gönderiyorum. Göreve geldiğimizde ilçemizin en büyük sorunlarından birisi anayol asfalt sorunuydu. Maalesef  hemşehrilerimiz bozuk yolda seyahat etmeni sıkıntısını çekiyordu. Biz göreve gelmeden önce söz vermiştik altyapı sorunlarımızı hallettikten sonra en kısa sürede asfaltımızı serip Zonguldak-Çatalağzı yönüne hızlı bir şekilde bağlanıp hemşerilerimizi rahat bir şekilde seyahat ettirecektik. Bu çalışmalarımız 4 kilometrelik yol boyunca gerçekleşecekti. Yaklaşık bir ay önce başlamıştık, 1.6 kilometresi tamamlanmıştık, geri kalan 2.4 kilometrelik kısmında da altyapı çalışmamızı yaklaşık 15 gün önce tamamladık. 15 günü aşkındır havalar müsaade ettiği sürece burada hasta serimiz işleminizi gerçekleştirdik.Son gün diye umut ediyoruz herhangi bir aksilik çıkmadığında bugün asfaltımızı tamamlayıp kıymetli Kilimlili hemşerilerimizin rahat bir şekilde seyahat etmesini sağlayacağız. Bundan mutluluk duyuyorum, gurur duyuyorum, iktidarın gücünü 19 aylık bir kısa sürede Kilimli ilçemizde asfalt sorununu çözerek tamamlamak bizim için gerçekten mutluluk verici. Bu anlamda bize desteklerini sağlayan Sayın Polat Türkmen'e, Sayın milletvekillerim Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar'a çok çok teşekkür ediyorum. Ankara'ya gittiğimizde her zaman bizle beraberler bütün bakanlıkların kapısını aşındırıyoruz. Ulaştırma Bakanlığı'na da gitmiştik, yeni bir ilçe yeni bir ilçe olduğumuzu yeni iktidar olduğumuzu, 5 yıl sonra tekrar ilçemizi Ak partimizin bayrağını dalgalandırdığınızı ilettiğimde gereken ne yapılması gerekiyorsa onun talimatları verilmişti. Ulaştırma bakanımıza da çok teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimize biraz sıkıntı çektirdik ancak ferahlığı da yaşatmanı sevincini yaşıyoruz. Ben gösterdikleri anlayış için hepsine çok teşekkür ediyorum"

MAHALE VE SOKAKLARDA DA ALT YAPI, SU , DOĞALGAZ VE KANALİZASYON ÇALIŞMALARINI TAMAMLAYACAĞIZ

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ayrıca mahalle ve sokaklarda da altyapı, su, doğalgaz  çalışmalarını tamamlayacaklarını belirterek sözlerine şu şekilde devam etti:

"Evet maalesef ilçemizde altyapı sorunu tamamlanmış değil ve her şey yarım yamalak bırakılmış durumda. Altyapı sorunu çözdüğümüz mahallelerimizde, sokaklarımızda ileriki programlarımızda önem sırasına göre, ciddiyet sırasına göre, kullanım çokluğuna göre buralarda da gerek asfalt çalışması olsun, gerek parke yol çalışması olsun, gerekse betonlama çalışması olsun altyapısını, suyunu, doğalgazını, kanalizasyonunu tamamladığımız sokaklarımızda, mahallelerimizde de inşallah bu yol çalışmalarını da gerçekleştireceğiz."

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi