67’liler Platformu Koordinatörü Cenk Kaplancan, Kasım ayı içerisinde Zonguldak'ta çalıştay yapmayı planladıklarını ifade etti.

67'liler Platformu Zonguldak'ta resmi kurumlar ve Platformu çalışmalarına devam ediyor.
Daha önce Haziran ayında Zonguldak'taki arama ve değerlendirme toplantıları ile çalışmalarına başlayan 67'liler Platformu Genel Koordinatörü Cenk Kaplancan, Zonguldak'a Vali Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret etti . 
Bu bağlamda, STK temsilcileri ile de bir toplantı düzenlenecek ve halen İhtisas Komitelerinin üzerinde çalıştığı projeler gündeme alınacak ve STK Temsicileri ile 11 Eylül Cuma günü Saat 15.30'da Maden Mühendisleri Derneği Fener Lokalinde Toplantı yapılacak.

67’liler Platformu Koordinatörü Cenk Kaplancan, Zonguldak'ta kasım ayı içerisinde bir çalıştay yapacaklarını belirterek 62 platformu olarak yaptıkları faaliyetler hakkında şunları ifade etti:

"Sivil toplum örgütlerimizle de bu Cuma günü bir toplantımız var ve bu toplantımızda yapmayı planladığımız iş ve işlemlerle ilgili olarak bugüne kadar komitelerimizin çalışmaların değerlendirieğiz, O çalışmalar çerçevesinde üretilmiş olan projeleri sivil toplum örgütlerimiz il temsilcilerimizin dikkatine sunacağız. Ondan elde edeceğimiz çıktılar ile birlikte komştellerimizin çalışmalarına yön verecek olan yeni aşamaya geçmiş olacağız.

Kasım ayı içerisinde Zonguldak'ta bir buluşma , çalıştay planlıyoruz. O çalıştay projelerimizi sergilemiş olacağız. Burada Zonguldak'ta ilgili olarak daha başka neler yapabilirizin gerekliliği konularında da ilimizin protokolünden ve yöneticilerinden başkaca da bilgiler almak istiyoruz. Ve Platformumuzun çalışmaları hakkında  kendilerine değerlendirmeler yapacağız. Bugün yoğun bir temas trafiğiniz var yarın da aynı şekilde ve cuma günü de o şekilde yoğun olacağız. Tüm Zonguldak'ın çalışmalarımızı dikkatle takip ettiğini biliyoruz, dolayısıyla bir bu dikkate mazhar olacak şekilde de çalışmalarımızı sürdüreceğiz Platformu olarak.'
((Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi